Yhteistyösopimus Kullo Golfin kanssa

Kim Wahlroos on aloittanut uransa kentänhoitajana Talmassa vuonna 1988. Kullooseen hän siirtyi vuonna 2003 toimien aluksi kentänhoitajana ja vuodesta 2009 kenttämestarina.

Yhteistyösopimus Kullo Golfin kanssa

Tuusulan Golfklubi ja Kullo Golf ovat solmineet yhteistyösopimuksen kenttämestaripalveluista. Kullo Golfin pitkäaikainen ja alalla arvostettu kenttämestari Kim Wahlroos tulee ensi pelikauden aikana antamaan osaamisensa ja kokemuksensa myös Tuusulan Golfklubin hyväksi. Kimi tulee käymään Tuusulassa konsultoimassa pelikauden aikana 1 – 2 kertaa viikossa sovitun ohjelman mukaisesti ja aina tietysti myös erikseen tarvittaessa.

Kimi tunnetaan Suomen golfpiireissä siitä, että hän on kehittänyt täsmäkylvöihin erikoistyökalun, joka on nykyisellään jo myynnissä maailmanlaajuisestikin. Kotimaassa tumputtimeksi ristitty laite on ollut Tuusulassakin tuttu näky jo usean vuoden ajan.

Yhteistyöstään TGK:n kanssa Kimi toteaa:

– Haluan tuoda pitkäaikaiseen kokemukseeni perustuvia toimintatapoja ja näkemyksiä tueksi Tuusulan golfklubin omalle osaavalle henkilökunnalle. Tämä uusi haaste kiinnostaa kovasti ja odotankin innostuneena, että pääsemme aloittamaan yhteistyön.