Viikkokilpailut alkavat torstaina 7.5.

TGK Viikkokisa 2020 – Kilpailu pelataan viikottain torstaisin. Pelimuotona on henkilökohtainen pistebogey, naisille ja miehille on omat sarjat. Pelattavan tiipaikan saat itse valita, muista ilmoittaa tiipaikan vaihdosta caddiemasterille. Oletuksena miehet pelaavat keltaiselta ja naiset punaiselta. Kauden aikana pelatuista viikkokilpailukierroksista huomioidaan 6 parasta tulosta / pelaaja. Kilpailumaksu 5 euroa .

HUOM! Viikkokilpailut käynnistyvät poikkeusolosuhteen johdosta erikoisjärjestelyin:

 • Jokaisen viikkokilpailuun osallistuvan on ilmoittauduttava ennakkoon NexGolfiin tai caddiemasterille, ennen pelattavaa viikkokisakierrosta.
 • Lähtöaika tulee jokaisen varata itse normaalin ajanvarauksen kautta, pelipäivä on torstai ja jokaiselle viikolle on oma kilpailu johon tulee erikseen ilmoittautua.
 • Viikkokilpailun kilpailumaksun voit maksaa joko ilmoittautumisen yhteydessä verkossa tai jälkikäteen caddiemasterille, kun palvelut aukeavat.
 • Paperisia tuloskortteja ei ole käytössä. Viikkokilpailun tuloksen ilmoittaminen tapahtuu joko
  • lähettämällä tulos sähköpostilla caddiemasterille caddie@tgk.fi. Sähköpostiviestin vastaanottajaksi tulee caddiemasterin lisäksi lisätä kierroksen merkitsijä.
  • NexGolf-applikaation Mobile Scoring-ominaisuuden kautta. NexGolf-applikaatio on ladattavissa Google Play ja Apple Appstore sovelluskaupoista. Jokaiselle kisaan ilmoittautuneelle lähetään tekstiviestillä koodi, joka syötetään käyttäjätunnuksen tilalle. Mobile Scoring OHJE

 

Kisa-aika: viikot 19 – 35 (17 viikkoa), 4.5.–30.9.2019
Kisapäivät: torstai
Tasoitukset: Korkein tasoitus 54
Pelimuoto: Pistebogey, naiset ja miehet
Tiit: Keltainen ja punainen
Kilpailumaksu: 5 € / kierros

Viikkokilpailukierrokselle tulee ilmoittautua ennen kierrosta NexGolfiin!

 

Pistelasku / kisaviikko:

 1. 25 pistettä
 2. 18 pistettä
 3. 15 pistettä
 4. 12 pistettä
 5. 10 pistettä
 6. 8 pistettä
 7. 6 pistettä
 8. 4 pistettä
 9. 2 pistettä
 10. 1 piste

Lopputuloksissa tasatulosratkaisussa voittaa enemmän viikkoja voittanut. Mikäli nämäkin menevät tasan, verrataan kakkositiloja jne.