Vapaaehtoiseksi toimitsijaksi senioreiden SM-kisaan 16-17.7.

Kaudella 2019 kentällämme pelataan kaksi kansallisen tason arvokilpailua. Ensimmäisenä vuoron saivat 8-21 vuotiaat juniorit Junior Challenge Tourin merkeissä.

Ensi viikolla heinäkuun puolessa välissä 16-17.7. pelataan seniorien lyöntipelin Suomenmestaruuksista M75-sarjassa ja samalla pelataan N60/N70 Tourin 3. osakilpailu. Miehet pelaavat kisansa kaksipäiväisenä 18+18 reikää ja naiset yksipäiväisenä 18-reikää 16.7.

Seniortourin kilpailuissa on tarvetta kilpailun läpisaattamiseksi vapaaehtoisille toimitsijoille. Työtehtävinä ovat startterin, forecaddien ja tulospalvelun toimitsijatehtävät. Tarve ja tarkempi aikataulu määräytyvät lähempänä kilpailuajankohtaa kun osallistujamäärät alkavat olemaan selvillä.

Mikäli haluat olla mukana toteuttamassa korkeatasoisia kilpailujamme, täytä alla olevaan lomakkeen tiedot ja ilmoittaudu mukaan.
Toimitsijatehtävissä oleville tarjoamme päivän aikana eväät ja ruokailun.

 

Vapaaehtoiseksi toimitsijaksi

  • Kentällämme pelataan tällä kaudella vielä kaksi arvokilpailua, joiden järjestämisessä tarvitaan mm. starttereita ja forecaddejä. Ilmoita tässä kilpailut joissa olisit käytettävissä ja seuraavassa kentässä voit antaa vielä lisätoiveita.
  • Tässä voit ilmoittaa toivomasi tehtävän, aikataulun jolloin olet käytettävissä kisapäivänä, erityisruokavalion tai allergiat yms.