Uudistuksia paikallissääntöihin

Paikallissäännöistä on poistettu Drop Zonet väyliltä 12 ja 15

, joten pallon mennessä vesiesteeseen peliä jatketaan vesiestesäännön mukaisesti (sääntö 26). Tässä lyhyt kertaus vaihtoehtoihin;

voit yhden lyönnin rangaistuksella a) Jatkaa peliä Säännön 27-1 lyönti ja lyöntimatka -menettelyn mukaisesti, pelaamalla palloa (alkuperäistä tai uutta) mahdollisimman läheltä kohtaa, josta viimeksi pelasit palloa (ks. Sääntö 20-5), tai b) Pudottaa pallon (alkuperäisen tai uuden) miten kauas tahansa vesiesteen taakse pitäen sitä kohtaa, jossa alkuperäinen pallo viimeksi ylitti esteen rajan, suoraan pudotuspaikan ja reiän välissä, tai c) Ainoastaan siinä tapauksessa, että pallo viimeksi ylitti sivuvesiesteen rajan (punaiset paalut), pudottaa pallon (alkuperäisen tai uuden) vesiesteen ulkopuolelle enintään kahden mailanmitan päähän, ei kuitenkaan lähemmäs reikää, (i) kohdasta, jossa alkuperäinen pallo viimeksi ylitti vesiesteen rajan tai (ii) yhtä kaukana reiästä olevasta vastaavasta kohdasta vesiesteen vastakkaiselta puolelta (huomioi, että myös tästä vastepisteestä on pallo pudotettava enintään kahden mailan mitan päähän, vastepisteestä ei siis saa peruuttaa lipun suunnassa taaksepäin). Tätä sääntöä sovellettaessa pelaaja saa nostaa ja puhdistaa pallonsa tai korvata pallon.

Tai voit jatkaa lyömällä palloa joka on löytynyt vesiesteestä (Huomioi kielletyt toimet pallon ollessa esteessä – ks. Sääntö 13-4, sekä Pallo liikkuu vedessä vesiesteessä – ks. Sääntö 14-6).

Terveisin sääntötoimikunta