Uudet caddiemasterit esittäytyvät

Olen Vilhelmiina, 20-vuotias aurinkoinen tuusulalainen, jota toivottavasti syksyllä kutsuvat viestinnän opinnot Tampereen yliopistossa. Harrastan tankotanssia sekä satunnaisesti salilla ja lenkillä käymistä, aikaisemmin olen ratsastanut ja miekkaillut. Tykkään myös laittaa ruokaa ja reissata maailmalla, yksin ja yhdess’. Golftietämykseni rajoittuu viime kaudella caddiemasterina saamiini oppeihin, mutta kenties tänä kesänä innostun itsekin hankkimaan green cardin.

 

 

 

 

 

Moikka! Olen Neea, ja vietän tulevan kesän ensimmäistä kertaa Tuusulan Golfklubilla caddiemasterina. Viime kesänä golf-maailma tuli tutuksi töiden ohella Kytäjä Golfilla, joskaan siellä en toiminut caddiemasterina. Golfia en itse ole ikinä pelannut, mutta uskon, että vielä joku päivä se golfkärpänenkin minuun iskee… Tällä hetkellä suurin osa päivistäni kuluu opiskeluun johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelmassa Haaga-Heliassa. Minut voi bongata TGK:n lisäksi muun muassa Järvenpäästä, jonne muutin viime syksynä. 10 kk ikäisen lancashirenkarjakoirani lenkkeilyttämisen lisäksi harrastuksiini kuuluu muun muassa myös pianonsoitto.

 

 

 

Olen Iris, 21-vuotias opiskelija Hyvinkäältä. Tällä hetkellä opiskelen matkailun liikkenjohtamista, mutta tavoitteenani on valmistua jossain vaiheessa diplomi-insinööriksi. Vapaa-ajallani vietän aikaa vuoden ikäisen koirani kanssa ja harrastan tavoitteellisesti vapaaottelua. Golftaustaa löytyy muutaman vuoden takaa, jolloin suoritin green cardin. Harjoittelin myös varsin aktiivisesti pari vuotta, kunnes muut harrastukset veivät mukanaan.

 

 

 

 

Hei! Olen Noora, 23-vuotias TGK:n uusi caddiemaster. Opiskelen nykyään psykologiaa Jyväskylässä, mutta 21 vuotta elämästäni olen asunut Tuusulassa. Suurin osa ajastani menee opiskellessa, mutta sen lisäksi tykkään liikkua ja tehdä kaikenlaista luovaa musiikista valokuvaamiseen. Olen myös innokas maailmanmatkaaja, ja aina tilaisuuden tullen lähden reissuun. Golf on minulle hyvin tuttu laji sukulaisteni ja perheeni ansiosta. Lisäksi Tuusulan golfkenttä on minulle kotoisa, sillä olen aina asunut sen läheisyydessä ja viettänyt siellä paljon aikaa niin rangella, lapsena sen laitamilla leikkiessä kuin talvisin hiihtäessäkin. Olen myös suorittanut green cardini Tuusulassa. Siitä huolimatta en ole koskaan pelannut kokonaista kierrosta, mutta onneksi siihen tulee muutos tämän kesän aikana!