Uuden tiialueen virallinen avaus ja rangen nurmilyöntialue käyttöön

Tuusulan Golfklubi Oy:n puheenjohtaja Mika Eloranta ja uuden avauslyöntialueen virallinen avauslyönti

Tuusulan Golfklubin 1. väylän uudistettu aloituslyöntialue otetaan käyttöön tänään perjantaina 8.5. Suunnittelussa lähtökohtana oli korostaa 1. väylän arvoa kentälle lähdettäessä. Alueen istutukset sekä korotetut tiiboxit tuovat väylän aloitukseen ihan uuden, arvokkaan tunnelman.

Virallisen avauksen suoritti Tuusulan Golfklubin puheenjohtaja Mika Eloranta. ”Kiitos kaikille työhön osallistuneille, uudet tiit ovat erittäin hyvät ja alue kokonaisuudessaan suunnitelman mukainen ja onnistunut” Mika kiteyttää avauslyönnin jälkeen. Rakennustyöstä vastannut, lähes kenttämestariksi valmistunut, Kasper Mäkelä oli seuraamassa virallista avausta. ”Vanhojen tiialueiden suuntaus, sijainti ja hoidettavuus olivat tulleet tiensä päähän. Uudet tiiboxit ovat suuremmat ja hieman korkeammalla, joten avauslyönnin suuntaaminen on nyt helpompaa” Kasper kertoo. Aloituslyöntialueiden suunnittelu on toteutettu pitkälti golfkenttäarkkitehtimme Martin Ebertin ohjeiden mukaisesti. Varsinaisesta rakentamisesta vastasivat pääosin konsultoivana kenttämestarina meillä toiminut Kim Wahlroos ja oma henkilökuntamme Kasper Mäkelän johdolla.

Alueella on käytetty paljon siirtonurmea, joka on vielä juurtumassa, pyydämmekin kaikkia pelaajia käyttämään siirtymiseen vain polkuja ja noudattamaan lyöntipaikalle siirtymisessä ohjeistuksia, kiitos.

Mika Eloranta (oik.) ja Kasper Mäkelä avaamassa uutta tiialuetta

Rangen nurmilyöntialue on avattu

Perjantaista alkaen on rangella nurmilyöntipaikat käytössä. Harjoittelu on sallittua ainoastaan narujen välistä, lyöntimatot eivät ole enää käytössä. Muistattehan jättää muihin harjoittelijoihin riittävän turvavälin.

Klubitalon vaiheittaista avaamista suunnitellaan ensi viikolle, tiedotamme aikataulusta vielä tarkemmin. Vieraspelaamisen osalta jatkamme vielä toistaiseksi rajoituksia, green feellä pelaaminen on mahdollista vain osakkaan tai nimetyn pelioikeuden haltijan seurassa.

Tervetuloa pelaamaan!