Uuden ladykapteeni Eeviksen tervehdys

Hyvä Tuusulan ladygolfari

Syyskokous valitsi minut ladykapteeniksi pelikaudelle 2019. Otan tehtävän innolla vastaan ja pyrin olemaan luottamuksen arvoinen.

Tuusulan Golfklubin uusi ladykapteeni on Eevis Haanperä

Tuntuu, että olen golfannut aina, mutta se ei ihan pidä paikkaansa. Kahdeskymmeneskolmas golfvuosi alkaa. Tuusulassa olen pelannut näistä vuosista kaksikymmentä. Klubi ja klubilaiset ovat tulleet tutuiksi ja toivon hartaasti, että nekin, joita en vielä tunne, ovat tuttuja tämän kauden lopussa.

Kauden aluksi olemme perustaneet Naistoimikunnan. Siihen kuuluvat Jaana Salonen puheenjohtajana, Anna-Mari Rintamäki, Kaija Korppi, Merja Vuorio, Maria Taka ja allekirjoittanut. Toimikuntaan toivotaan tietysti innokkaita ladyja lisää.

Naistoimikunta on kokoontunut alkuvuonna kolme kertaa ja suunnitellut tulevan kauden pääpiirteittäin. Tarkkoja aikatauluja en vielä tässä yhteydessä julkaise, koska Kilpailutoimikunta ei ole vielä siunannut ehdotuksiamme. Vastedes Naistoimikunnan uutiset voit käydä katsomassa Naistoimikunnan sivuilta Seuran alta nettisivuiltamme. Lisäksi pyrimme lähettämään kaikkiin tilaisuuksiin sähköposteja tai tekstiviestejä, jos olette siihen antaneet luvan.

Olette sydämellisesti tervetulleita kaikkiin Naistoimikunnan järjestämiin tilaisuuksiin. Emme pelaa emmekä kilpaile ”totisesti”, vaan pitääksemme hauskaa ja tutustuaksemme toisiimme.

Pääpyrkimyksemme on tuoda esiin MUNTAPAPELATA –ajatusta eli jokaisen oma hyväksi katsoma tapa on oikea. Kesän tapahtumat on painotettu myös uusien pelaajien kannustamiseen ja heidän mukaan saamiseensa.  Me konkarit pelaamme tavallamme, mutta jokainen meistä muistaa, miten tuskallista oli aloittaa laji ja päästä sen saloihin sisälle.

Teen kaikkeni omalta pieneltä osaltani, että klubin yhteishenki ja pelaamisen lisäksi muu klubitoiminta tulisi helpoksi ja haluttavaksi. Meillä on upea klubirakennus, jonka jokainen soppi pitää saada pelaajien hyötykäyttöön ja iloksi.

Odotan innolla ihan kohta alkavaa kautta. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää, minua voi aina ottaa hihasta kiinni, soittaa, lähettää viestiä tai muuta yhteydenottoa voi harjoittaa. Otan hyvin mielelläni uusia ajatuksia ja ehdotuksia vastaan ja yritän toteuttaa niitä mahdollisuuksien mukaan.

 

IHANAA KESÄÄ SINULLE  TUUSULAN GOLFAAVA LADY

 

Eeva-Kaarina Haanperä, Eevis

eevishaanpera@gmail.com, +358504917828