Tuusulan seniorit voittivat Nurmijärven, mutta hävisivät Keimolalle

Petri Teivo ja Reijo Kjelin (KGV:n kapteeni)

Tuusulan Golfklubin (TGK) ja Nurmijärven (NGK) senioreiden välillä seuraottelut aloitettiin jo vuonna 1996. Ottelut ovat olleet tasaväkisiä, kun voitot ovat nyt TGK:n voiton jälkeen tasan 13-13. Keimolan Golfklubin (KGV) kanssa seuraottelut aloitettiin vuonna 2004.

Tällä kertaa pelasimme Keimolan erittäin haastavalla Saras-kentällä. Naiset ja miehet pelasivat samassa 12 hengen pistebogey-sarjassa, mutta joka joukkueen 10 parasta pb-tulosta otettiin huomioon joukkuetuloksissa. TGK:n joukkueen pistemäärä oli 323 ja NGK:n 268. NGK:n joukkueen kaksi naispelaajaa jäivät pois +31°C helteen takia. Kolmen seuran ottelun voiton vei jälleen kerran KGV:n joukkue 329 pisteellä.
Pekka Koskinen (NGK:n kapteeni) ja Jorma Seppälä

KGV:n joukkueen Erkki Rantanen pelasi 83 lyöntiä ja peräti 40 pb-pistettä. TGK:n Petri Teivo onnistui jälleen erinomaisesti 85 lyönnillä ja 38 pb-pisteellä. Jorma Seppälä onnistui myös hyvin 36 pisteellä putattuaan ainoastaan 31 kertaa haastavilla griineillä.

TGK:n joukkueessa onnistuivat myös Sirpa Hägg 36 pisteellä, Jarmo Kuru  35 pisteellä, Sirkka Hyytiäinen  34 pisteellä ja Tuija Teivo 32 pisteellä.

Suuret kiitokset koko joukkueelle osallistumisesta!

Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä