Tuusulan seniorit voittivat Nurmijärven, mutta hävisivät Keimolalle 28.6. seuraottelussa

Jorma Seppälä ja Jarmo Monten (oik)

Tuusulan Golfklubin (TGK) ja Nurmijärven Golfklubin (NGK) senioreiden välillä seuraottelut aloitettiin jo vuonna 1996. Ottelut ovat olleet tasaväkisiä, kun voitot olivat tasan ennen tätä kisaa, vaikkakin NGK oli voittanut neljänä edellisenä vuonna. Tällä kertaa TGK:n joukkue oli niukasti parempi 295 pisteellä NGK:n 284 pistettä vastaan. Toisessa seuraottelussa Keimola Golfin (KGV) joukkue oli ylivoimainen 329 pisteellä. Miehet ja naiset pelasivat samassa 12 pelaajan pistebogey-sarjassa, mutta joka joukkueen 10 parasta pb-tulosta otettiin huomioon lopputuloksissa. Tuulissa olosuhteissa (5 m/s) KGV:n Jarmo Monten selvisi 82 lyönnillä pelaten koko kilpailun parhaimman pb-tuloksen 38 pistettä. Jarmo voitti myös lähimmäksi lippua kilpailun 15. väylällä 1,82 metriä lipusta. KGV:n Eero Rahikainen ja Liisa Eerola  pelasivat 37 pistettä. Liisa pelasi huipputuloksen 83 lyöntiä.

TGK:n joukkueesta parhaiten onnistuivat Risto Wuorio ja Sirkka Hyytiäinen 32 PB-pisteellä ja Jaakko Hakala 30 pisteellä.
NGK:n joukkueesta Veikko Katajamäki pelasi 32 pistettä, Tuija Teivo 31 pistettä ja Eero Lösönen 30 pistettä.
Pisin drive-kisan voitti 18. väylällä Raimo Koponen 232 metrin avauslyönnillään.
Suuret kiitokset kaikille 12 TGK:n seniorille, kun lähditte taistelemaan seuramme maineen puolesta.
Risto Wuorio (vas.), Jarmo Monten ja Veikko Katajamäki
Heikki Piironen (vas.) ja Jorma Seppälä
Kuusi TGK:n senioria osallistuu 3.7. Uudenmaan alueen Aluetourille Espoo Ringside Golfin kentällä, johon osallistuu yhteensä 180 senioripelaajaa. Toivon runsasta TGK:n senioreiden osanottoa 75-vuotiaitten SM-lyöntipelikilpailuihin Tuusulaan 16.-17.7. ja 60- ja 70-vuotiaitten naisten Tourin kilpailuihin Tuusulaan 16.7.
Tuusula Senior Openin 30.7. toivon myös mahdollisimman runsasta osanottoa, kuten myös senioreiden 3-seuran otteluun 13.8. Sea Golf Rönnäsin kentällä Rönnäsiä ja Hiekkaharjua vastaan.

Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä