Tuusulan kilpajuniorit ovat taas kilpailleet ahkerasti eri sarjoissa.

Cia vasemmalla ja Anastasia oikealla Lakistossa.

Junior Challenge tourin kuudes osakilpailu pelattiin 29.7. Suur-Helsingin golfin Lakiston kentällä. Tuusulan tytöt pärjäsivät kilpailussa upeasti! Anastasia Hekkonen oli jaetulla 1. sijalla tuloksella +7(78), sijoittuen uusinnan jälkeen kilpailussa toiseksi. Cia Lehtinen oli kolmas tuloksella +8(79). ”Kenttä oli tosi hyvässä kunnossa ja peli kulki yllättävän hyvin. Peliseura oli mitä parasta ja sääkin suosi”, muistelee Cia.

 

Finnish Junior tourin kahdeksas osakilpailu pelattiin Koski-Golfissa 6-7.8. Joel Talusen sijoittui kovatasoisessa kisassa hienosti jaetulle 12 sijalle tuloksella +4 (72,78).

 

 

Oskari Salossa

Finnish Junior Tourin yhdeksäs osakilpailu pelattiin Salo Golfissa 24.-25.8. Matias Rantala sijoittui hienosti jaetulle kahdeksannelle sijalle tuloksella +7 (78,71) ja Oskari Mölkänen oli kolmastoista tuloksella +8(75,75). Joel Talusen oli 26. tuloksella +12 (79,75).

”Vaikka ensimmäinen kierros ei mennytkään ihan suunnitelmien mukaan, sain kuitenkin itseni taas peliin mukaan 2. kierroksen etuysillä kun kaikki vain osui kohdalleen. Etuysin jälkeen olin tuloksessa -4, mutta takaysillä muutamat turhat virheet johtivat siihen että tuli ylimääräisiä lyöntejä”, kertoo Matias. ”Oli ihan hyvää stediä peliä, monesta vesipallosta huolimatta. Tästä on hyvä jatkaa FJT Finaaliin”, muistelee Oskari. Joel kertoo lyönnin menneen elokuun aikana paljon eteenpäin.”Muutama parempi lähestyminen ja ratkaisu kentällä sekä itseluottamusta ja toistettavuutta puttiin niin ollaan tosi lähellä hyvää tulosta. Reeniä reeniä”, toteaa Joel.

 

Niklas (vas.) Tuusulassa Keski-Uudenmaan junnutourilla

 

Future Tourin seitsemäs osakilpailu pelattiin Virvikissä 25.8. Kilpailu käytiin parikilpailuna siten ettäpelimuotoina olivat scramble, four-ball sekä greensome. Kaikkia pelattiin kolmen väylää. Tuusulalaiset pärjäsivät Easy-sarjassa hyvin. Niklas Raatikainen oli toinen, ja Jesper Savolainen, Riku Laakso sekä Akseli Aho sijoittuivat jaetulle neljännelle sijalle.

”Peli on kulkenut hyvin koko elokuun. Virvikissä oli kiva pelata kun oli hyvä pelihenki ja hyväpelikaveri”, Niklas kertoo. Niklas on pelannut hienosti myös Keski-Uudenmaan Junnutourin kilpailuissa ollen Tuusulassa toinen. Paloheinässä Niklas voitti parinsa kanssa sarjan HCP 20-36.

Kilpailukausi jatkuu vielä osalla junioreista, tsemppiä kaikille!