Tuusulan Golfklubin uusi strategia

Tuusulan Golfklubi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mika Eloranta esitteli yhtiön kevätkokouksessa hallituksen laatiman klubin pitkän tähtäyksen menestysstrategian.

Vieraspelaajat ja tapahtumat tervetulleita ─ kasvun perusta

Jotta yhtiön talous pysyisi positiivisena, tarvitsemme koko kapasiteetin käyttöä ja siitä saatavaa tuloa. Tämän takia vieraspelaajat ja yritystapahtumat ovat tulon muodostumisessa tärkeässä roolissa. Greenfee-pelaaja on aina mahdollinen osakkeenomistaja tulevaisuudessa.

 

Kentänparannusohjelman päivittäminen viihtyisäksi puistokentäksi

Viihtyisä, nautinnollinen ja hyvin hoidettu golfkenttä on yrityksen ydintuote, jolla osakkeenomistajat, jäsenistö sekä vieraspelaajat viihtyvät. Intohimolla hoidettu hyväkuntoinen kenttä luo imua uusien osakkeenomistajien, greenfee-pelaamisen ja yritystapahtumien kasvulle, mikä luo laaja-alaisen taloudellisen pohjan yritykselle. Pitkäjänteisellä ja suunnitelmallisella toiminnalla nostetaan kentän kunto uudelle tasolle.

 

Osakkaat ja pelioikeutetut etusijalla

Osakkeenomistajien tulee saada osakkeen omistamisesta edut, jotka tekevät osakkeen omistamisesta myös tulevaisuudessa mielekästä. Luonnollisesti pelaaminen hyvin hoidetulla kentällä viihtyisässä ympäristössä on lähtökohta, mutta tämän lisäksi myös lisäarvoa on saatava luotua. Osakkeenomistajien etuja pyritään kehittämään koko ajan ja tällä hetkellä etuja ovat mm. peliajan varaaminen 2 viikkoa ennen haluttua ajankohtaa, TotalFysio-kuntosalikortti vuodelle 2017 hintaan 50,00 euroa, mahdollisuus hankkia kultakortti ja etukortti, talviharjoittelutilan vapaa käyttäminen talvikaudella (ei sisällä simulaattorin käyttöä).

 

Alueen ravintolapalvelut kattavat ja kannattavat

Tarkoitus on jatkaa ja kehittää ravintolapalveluiden saatavuutta alueella, jota teemme omaa toimintaa kehittämällä sekä tukeutumalla muihin alueen toimijoihin. Oman tarjontamme lähtökohtana on kattavat ja laadukkaat vitriinituotteet sekä lämpimät snack-tyyppiset ruuat klubitalolla. Tämän lisäksi huoltovarikon yhteyteen hankittu taukokioski vastaa pelaajien energiatarpeen riittävyydestä. Fine dining -ruokaa haluaville alueelta löytyy useita toimijoita aivan kivenheiton päästä, joten palvelutarjonta on poikkeuksellisen hyvä.

 

9+18 väylää, erilaiset profiilit

Kentän laajennussuunnitelmia ei ole hylätty, vaan niitä valmistellaan ja päivitetään hallituksen toimesta. Aktiivisen rakentamisen aika ei ole lähitulevaisuudessa, sillä ensin panostetaan olemassa olevaan kenttään. Tulevaisuuden visiona kuitenkin on 9-väyläisen laajennuksen tekeminen, jotta pystymme tarjoamaan osakkeenomistajille ja muille pelaajaryhmille vaihtoehdon erityyppiselle pelaamiselle. Pelaajan käytettävissä olevan peliajan mukaan vaihtoehtoja olisi aina tarjolla joko puolikkaan tai täyden kierroksen muodossa.