Tuusulan Golfklubin uudeksi palvelupäälliköksi Janne Hartemo

Janne Hartemo aloitti uutena palvelupäällikkönä Tuusulan Golfklubilla 1.3.2019.

Tuusulan Golfklubin palvelupäälliköksi Janne Hartemo 1.3.2019 alkaen

Jannella on vahva golftausta, pelaajana yli 20 vuotta ja golfkentällä työskentelyä yli 13 vuotta.
– Golfin pelaamisen olen aloittanut vuonna 1995 kaverin innoittamana ja ensimmäiset vuodet tuli pelattua Lohjalla St. Laurence Golfissa. Harrastus muuttui työksi vuonna 2005 kun aloitin caddiemasterina Vihdissä Hill Side Golfissa. Vuodesta 2007 alkaen olen toiminut Hill Side Golfissa erilaisissa rooleissa. Head caddiemasterina, palvelupäällikkönä, markkinointipäällikkönä, vt toimitusjohtajana ja oikeastaan kaikkea mitä klubilla tapahtuu, Janne summaa golfhistoriaansa.

Tuusulassa Jannen työnkuvassa ovat perinteisen palvelupäällikön tehtävien lisäksi tapahtuma- ja kilpailutoiminnasta vastaaminen sekä erilaiset myynnin ja markkinoinnin työt.

Luonteeltaan Janne kuvailee itseään ahkeraksi, iloiseksi, avoimeksi. Viime aikoina Janne on kehittänyt itseään suorittamalla 2017-2018 Markkinointi-Instituutissa Johtamisen erikoisammattitutkinnon jossa painopisteenä asiakkuuksien johtaminen. Pitkän taustansa ansiosta Janne on golfklubilla moniosaaja ja tulee varmasti tuomaan hyvää tämän päivän näkemystä golftoiminnasta Tuusulaan.

– Asiakaspalvelu on erittäin lähellä sydäntäni ja saan iloisista, hyväntuulisista asiakkaista voimaa työhöni. Tämä kannustaa itseäni jatkuvasti parantamaan omaa suoritustani ja toimintamalleja. Tuusulan golfklubissa minua kiehtoo erityisesti miljöö ja puitteet jotka golfareille on tarjolla. Lisäksi koko alueen potentiaalin hyödyntäminen ja yhdistäminen golfin pelaamiseen olisi mielestäni erinomaista nähdä.