Tuusulan Golfklubi siirtyy vuodenvaihteessa Nexgolfista WiseGolfiin – omat pelitiedot talteen NexGolfista.

Siirrymme vuoden 2022 alkupuolella käyttämään NexGolfin sijasta kotimaista WiseGolf-järjestelmää toiminnanohjauksessa ja ajanvarauksessa.

Järjestelmämuutoksen yhteydessä pelaajien NexGolfiin itse tallentamat NexGolf-tilastot ja pelitiedot omista pelikierroksistaan poistuvat myös käytöstä.

HUOM! Jos olet kerännyt omalle Nexgolf-tilillesi itsellesi tärkeitä omia tietoja (esim. pelikierros-tilastoja tai pelaajakaveri-tietoja) jotka haluat tallentaa, tulee sinun kopioida (copy-paste) ne talteen omiin tiedostoihisi 31.12.2021 mennessä.

Kaikki omaan tasoituksesi liittyvät tiedot pysyvät muutoksen jälkeenkin Golfliiton eBirdie-järjestelmässä, niitä ei tarvitse ottaa talteen. Ensi vuoden puolella tasoituspäivitykset hoituvat WiseGolfista kuten aikaisemmin Nexgolfista suoraan eBirdieen.

WiseGolf on kotimainen golfkenttien toiminnanohjaus-järjestelmä, missä golfkenttien ajanvaraus, viestintä, pelaaja-asiakkuuksien hallinta, myynti, markkinointi ja koko taloushallinto ovat kaikki yhdessä järjestelmässä.

Ensi vuoden alussa tulemme viestimään kaikille TGK:n osakkaille, jäsenille ja pelioikeutetuille vielä tarkemmat ohjeet ja tiedot siirtymisestä WiseGolfiin.