Tuusulan Golfklubi hakee työntekijöitä kaudelle 2018

Haemme reippaita ja palveluhenkisiä asiakaspalvelijoita sekä kahvilavastaavaa tulevaksi golfkaudeksi.

Asiakaspalvelija

Asiakaspalvelijan työ golfklubilla on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työhön kuuluu mm. ravintolasalin ja terassin siisteydestä huolehtiminen, anniskelu- ja kahvilamyynti, peliaikojen varaus ja myynti, asiakasrekisterin hallinta, kilpailusihteerin tehtävät sekä golfvälineiden myynti. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa kello 8.00 ja 22.00 välillä, myös viikonloppuisin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saatat olla etsimämme henkilö. Hakijalta edellytetään hygienia- ja anniskelupassin suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Anniskelupaikan vastaavan pätevyys sekä golftuntemus katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole edellytyksiä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Haemme henkilöitä, jotka voivat työskennellä 1.5.–30.10 välisen ajan. Alku- ja loppukaudesta työvuorot voidaan järjestää opiskelun rinnalle, esim. ilta- ja viikonloppuvuoroina. Työaika on keskimäärin 30h/viikko ja 7,5h/päivä kesäkuukausina.

Kahvilavastaava

Haemme Tuusulan Golfklubille kahvilavastaavaa vastaamaan golfravintolan ja -kahvilan toiminnasta golfkaudella 2018 huhtikuun alusta lokakuun loppuun, tai erikseen sovittavalle ajanjaksolle.

Kahvilavastaavan tehtävänä on vastata golfravintolan päivittäisestä toiminnasta ja asiakaspalvelusta sekä huolehtia tuotetilauksista ja seurata tuotteiden menekkiä. Kahvilavastaava huolehtii asiakaspalvelijoiden perehdyttämisestä ja työvuorojen laatimisesta sekä erilaisten tilaisuuksien suunnittelusta ja toteuttamisesta yhdessä palvelupäällikön kanssa. Kahvilavastaava osallistuu myös itse asiakaspalvelutehtäviin, joihin kuuluu mm. ravintolasalin ja terassin siisteydestä huolehtiminen, anniskelu- ja kahvilamyynti, peliaikojen varaus ja myynti sekä golfvälineiden myynti.

Mikäli olet iloinen ja avoin asiakaspalvelun ammattilainen, saatat olla etsimämme henkilö. Olet valmis venymään tarvittaessa ymmärtäen golfalan kausiluontoisuuden ja epäsäännöllisyyden haasteet toiminnassa. Omaat ravintolatyöhön vaadittavan hygieniapassin ja sinulla on anniskelupaikan vastaavan pätevyys. Golfalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytys valinnalle. Tehtävä soveltuu mainiosti esimerkiksi juuri valmistuvalle ravintola-alan restonomille.

Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kesätyön nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme.

Hakuaika

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan 16.2.2018 mennessä sähköpostitse toimisto@tgk.fi. Lisätietoja tehtävästä (toimisto@tgk.fi) tai puh. 0207 349 052.