Tuusulan Golfklubi hakee caddiemastereita syksyksi.

Haemme syksylle 2019 joukkoomme golfkentän caddiemasteria asiakaspalvelutehtäviin. Tehtäviin kuuluu mm. peliaikojen varaukset, puhelinpalvelu, kilpailujen tulospalvelu, kassanhoito ja tilitykset sekä golftarvikkeiden ja kahvilatuotteiden myynti ja muut mahdolliset tehtävät. Alkoholituotteiden myynnin takia edellytämme 18-vuoden ikää, anniskelupassi ei ole välttämätön. Toivomme hakijalta kokemusta asiakaspalvelusta, positiivista mieltä, oma-aloitteisuutta, sekä joustavuutta ja kykyä sopeutua kiireiseenkin työtahtiin. Golfin tuntemus on eduksi mutta ei välttämätöntä, työhön koulutetaan.

Työn aloitus elokuun puolessa välissä, työsuhde on määräaikainen 31.10.2019 asti. Töitä tehdään seitsemänä päivänä viikossa golfkentän vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti. Työvuoroja on viikossa keskimäärin viisi ja päivittäinen työaika n. 5-8 tuntia. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera 7.8.2019 mennessä osoitteeseen: toimisto(a)tgk.fi. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä Janne Hartemolta arkisin klo 9-16 välillä numerosta 040 861 5244.

Tuusulan Golfklubi on aktiivinen golfkenttä hyvien yhteyksien varrella vain 15 minuuttia Helsinki-Vantaan lentokentältä.

Tuusulan Golfklubi
Rantatie 3
04310 Tuusula