Tuusulan Golfklubi hakee asiakaspalvelijaa

Tuusulan Golfklubin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee Hyrylän keskustan välittömässä tuntumassa. Tuusulassa pelataan golfkauden aikana n. 30.000 kierrosta. Tuusulan Golfklubilla on A-oikeuksin varustettu kahvila-ravintola. Golfklubilla työskentelevät asiakaspalvelijat huolehtivat sekä ravintolan että golfkentän asiakkaiden palvelusta ja rahastuksesta.

Haemme reipasta ja palveluhenkistä asiakaspalvelijaa porukkaamme.

Asiakaspalvelijan työ golfklubilla on monipuolista asiakaspalvelutyötä. Työhön kuuluu mm. ravintolasalin ja terassin siisteydestä huolehtiminen, anniskelu- ja kahvilamyynti, peliaikojen varaus ja myynti, asiakasrekisterin hallinta, kilpailusihteerin tehtävät sekä golfvälineiden myynti. Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa kello 7:00 ja 22:30 välillä, myös viikonloppuisin.

Mikäli viihdyt asiakaspalvelutyössä, olet vähintään 18-vuotias, ystävällinen, vastuullinen, joustava ja olet valmis tekemään töitä läpi kesän, saatat olla etsimämme henkilö. Hakijalta edellytetään hygienia- ja anniskelupassin suorittaminen ennen työsuhteen alkamista. Golftuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole edellytyksenä valinnalle. Tehtävään annetaan tarvittava koulutus.

Haemme henkilöä, joka voi työskennellä elokuusta golfkauden loppuun asti. Työaika on keskimäärin 35h/viikko ja 7h/päivä kesäkuukausina.

Tarjoamme mukavan vauhdikkaan kesätyön nuorekkaassa työporukassa. Työntekijät saavat veloituksetta osallistua golfin alkeiskurssille ja pelata kentällämme.

Vapaamuotoiset työhakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan sähköpostitse toimisto@tgk.fi.