Tuusulan golfkentällä NHL-väriä

Dallas Starsia edustava tuusulalainen Joel Kiviranta tuli pelaamaan golf-kierroksen Tuusulan kentälle  yläasteaikaisen opettajansa Kimmo Kiurun kutsumana.

Joel Kiviranta opiskeli Hyökkälän yläasteella vuosina vuosina 2010 – 2013. Koulun liikunnanopettaja törmäsi Tuusulan raitilla entiseen oppilaaseensa, joka on lentänyt Suomeen Teksasista korona-viruksen aiheuttaman NHL-tauon vuoksi.

Ennen kierrosta Joel Kiviranta kertoi, että Dallasissa on hyvät mahdollisuudet golfin jopa ympärivuotiseen harrastamiseen ja monet NHL-kaverit golfaavatkin erittäin ahkerasti.  Hän itse on innostunut golfista pikkuhiljaa yhä enemmän, ja jatkossa lomareissuilla golf-mailat tulevat olemaan mukana.

Innokkaana golfarina tunnettu tuusulalainen urheiluvaikuttaja ja mm. Tuusulan Liikkuva koulu -hankeen koordinaattori Kimmo Kiuru kutsui kaveriksi golf-kierrokselle myös tämänhetkisen oppilaansa Hyökkälästä, Tuusulan Golfklubia edustavan Joel Talusenin.

”Joel Talusen on kiistattomasti alueemme ja koko Suomen ykkösjuniorigolfareita, joten kutsu mukaan oli selviö. Ideani oli kutsua nuoret tuusulalaiset, urheilun huippulahjakkuudet tutustumaan toisiinsa, ja mikä parasta, meidän kaikkien yhteisen lajimme parissa. Joel&Joel -tapahtuma onnistui upeasti ja toivon, että jatkoa seuraa” Kiuru kiteyttää.

Kierrokselle lähdössä vas. Joel, Kimmo Kiuru sekä Joel Kiviranta.