Tuusulaan M65 SM-joukkuepronssia | Tuusulan Golfklubi

Tuusulaan M65 SM-joukkuepronssia

M65 Suomen mestaruudet ratkaistiin Hämeenlinnassa Tawast Golfin kentällä
131 pelaajan ja 24 joukkueen voimin 28-29. heinäkuuta.

Ensimmäisen päivän lähes taukoamaton sade ja toisen päivän kova tuuli koettelivat sekä pelaajien taitoja että hermoja. Markku Hiltunen onnistui jälleen erinomaisesti sijoittuen hienosti jaetulle neljännelle sijalle 158 lyönnillä (77+81) jääden pronssimitalista vain kahden lyönnin päähän. Tasoituksellisessa HCP-lyöntipelissä Markku oli upeasti toiseksi paras 142 lyönnillä (69+73). Kolmen osakilpailun jälkeen Markku on SCR-ansiolistalla kuudentena ja HCP:ssä neljäntenä, kun Tourin finaaliin kutsutaan kustakin miesten SCR- ja HCP:n seniorisarjasta kuusi parasta pelaajaa 21.9. Vanajanlinnna Golf & Country Clubin kentälle. Petri Teivo onnistui toisena päivänä erinomaisesti 83 lyönnillä (HCP-sarjassa 70). Ensimmäisenä päivänä Petrin hermot joutuivat koetukselle, kun kovassa rankkasateessa hänen dreiverinsa lipesi kädestä ja 4. väylälle kertyi 10 lyöntiä ja vielä seuraavallekin 8 lyöntiä. Takaysillä hän onnistui normaalisti 82 lyönnillä. Hänen kokonaislyöntimääränsä 174 (91+83) riitti T38-sijaa ja HCP-sarjassa T14-sijaan. Petri on nyt HCP-sarjan ansiolistalla jopa toisella sijalla.

Kalevi Kyhälä

Markku Hiltunen ja Petri Teivo

Joukkuekilpailun TGK:n kolmas pelaaja Kalevi Kyhälä pelasi tasaisen varmasti myös T38-sijalle 174 (88+86) lyönnillä. Hyvien toisen päivän tulosten ansiosta TGK:n joukkue nousi upeasti kolmanneksi 506 lyönnillä, kun kaksi muuta joukkuetta samalla tuloksella eivät yltäneet pronssille !
TGK:n joukkue hävisi hopeankin vain kahdella lyönnillä.

Martti Miettinen sijoittui M75 SM-kilpailuissa T14-sijalle Espoo Ringside Golfin kentällä 20.-21.7. pelattuaan 172 lyöntiä (87+85). Martti on ansiolistalla SCR-sarjassa 5. sijalla.

Jouni Varjonen sijoittui T25-sijalle SM50-sarjassa tasaisen varmalla pelillä 231 lyönnillä (77+77+77) Pickala Golfin Seaside-kentällä 9.-11.7.

Sirkka Hyytiäinen sijoittui 16. sijalle N65 SM-kilpailuissa 3.-4.7. Nordcenter Golfin Benz-kentällä 187 lyönnillä (89+98).

Sirkka oli T11-sijalla 87 lyönnillä Tapiola Golfin kentällä 20.7. N60-sarjan 3. osakilpailussa ja T7-sijalla 73 lyönnillä HCP-sarjassa. Sirkka on nyt T10-sijalla HCP-sarjan ansiolistalla.

Timo Nurmiainen sijoittui T12-sijalle M50 Haastajatourin kilpailussa 4.7. Porvoo Golfin kentällä 82 lyönnillä.

Onnittelut TGK:n pelaajille monista hyvistä sijoituksista.