Tuusula Open sai arvonsa mukaiset kisat

Juniorit jylläävät

Yli 60 kilpailijaa mitteli TGK:n kauden pääkilpailun palkintosijoista. Scratch-sarjalaiset ovat aina pelanneet, niin nytkin, kaksi lyöntipelikierrosta saman päivän aikana. Tähän kuningassarjaan oli tänä vuonna saatu 16 urhoollista miestä. Kilpailussa pelattiin lisäksi sekä naisten että miesten pb-sarjat.

Voittajan on helppo hymyillä! Vasemmalta Anssi Kaipio, Matias Rantala ja Markku Hiltunen

Tasoituksettoman lyöntipelin voitti ylivoimaisesti Matias Rantala 145 lyönnillä (73+72). Juniori pelasi kolme lyöntiä alle oman tasoituksensa valkoisilta aloituspaikoilta! “Ikinuori” Markku Hiltunen taisteli upeasti toiseksi hurjalla loppukirillään: 82+77=159. Samalla tuloksella Anssi Kaipio jäi kolmanneksi ja Samuli Rantala neljänneksi.

Scratchin kaikki tulokset täältä.

Naisten sarjan voitti, taaskin juniori, Noora Eloranta upealla 39 pb-pisteellä. Samaan pistemäärään ylsi Master Golfin Ritva Hämäläinen. Kolmas oli Iiris Kaustinen 34 pisteellä.

Lasse Korppi, ei enää niin juniori, voitti silti Tuusula Openin pb-sarjan hurjalla 41 pisteellä ja 77 lyönnillä! Lasse voitti myös viime vuonna 40 pisteellä ja 79 lyönnillä. Juhani Naumanen onnistui myös loistavasti 39 pisteellä ja 83 lyönnillä. Kari Westman sijoittui hienosti kolmanneksi 38 pisteellä.

Pistebogeyn kaikki tulokset täältä.

Lasse Korppi, Ritva Hämäläinen, Noora Eloranta ja Juhani Naumanen