Tuusula Open pelattiin 20.7. – Kilpailussa loistava tulostaso

Eeva-Kaarina Haanperä, Raimo Koponen ja Pentti Paajanen

Tuusula Open pelattiin 20.7. upeassa auringonpaisteessa (+ 24 astetta) ja heikossa tuulessa (3 m/sek). Greenit ja väylät olivat erinomaisessa kunnossa.

Miesten pistebogey-sarjan voiton vei Onni Outinen 41 pisteellä. Toinen oli Raimo Koponen 38 pisteellä pelattuaan 80 lyöntiä. Kolmas oli Ari Mömmö samalla pistemäärällä. Neljäs oli Jari Piiparinen 37 pisteellä ja pistebogey-sarjan ylivoimaisesti parhaalla lyöntipelituloksella 76 lyönnillä.

Naisten pistebogey-sarjan voitti Ragnhild Palmu hurjan kovalla 44 pisteellä. Toinen oli entinen TGK:n jäsen, mutta nykyään Imatran Golfin jäsen Arja Nissinen 41 pisteellä ja ylivoimaisesti parhaalla lyöntipelituloksella loistavalla 76 lyönnillä. Kolmas oli Kaisa Ojainmaa samalla pistemäärällä. Neljäs oli Eeva-Kaarina Haanperä 38 pisteellä.

Scratch-sarjassa pelattiin kaksi 18-reiän kierrosta ja päivän parhaasta kokonaistuloksesta vastasi seuran kapteeni Juha Millaskangas pelaamalla kierrokset 82+78 yhteistuloksella 160 lyöntiä. Toiseksi pelannut Olli Valkama (76+84) pelasi saman tuloksen Juhan kanssa, mutta toisen kierroksen heikompi tuloksella hävisi Juhalle niukasti. Kolmanneksi tuli Hattula Golfin Lari Aavaharju yhteistuloksella 167 lyöntiä.

Pistebogey-sarjan voittajat: Kaisa Ojainmaa (vas.), Ranghild Palmu, Onni Outinen, Arja Nissinen, Raimo Koponen ja Ari Mömmö
Scratch-sarjan voittajat: Olli Valkama, Juha Millaskangas ja Lari Aavaharju.