Tutut nimet taistelivat Shoot Out kisan voitosta

 

 

 

 

 

Perjantai-iltana 2.7. pelattiin Tuusulan Golfklubin jännittävä Shoot Out -kilpailu. Lähes 20 osallistujaa lähti yhtenä ryhmänä ykköstiiltä. Kyseisessä kilpailumuodossa kultakin reiältä karsiutuu aina kaksi pelaajaa tulosten perusteella. Yhdeksännellä reiällä oli jäljellä enää kaksi pelaajaa.

Toiseksi viimeisellä eli 8-väylällä Timo Nurmiainen putosi pois pelistä, vaikka oli edellisellä väylällä tehnyt hienon eaglen. Hannu Torola ja Jouni Varjonen sen sijaan menivät varmoilla lyönneillään jatkoon ja lähtivät viimeiselle väylälle hakemaan mestarinviittaa.

Molemmat pelaajat avasivat loistavilla lyönneillä ja olivat kakkoslyönneillään viheriöllä. Varjosen putti lähti hyvin linjaan, mutta jäi hivenen vajaaksi. Torola upotti kolmemetrisen birdie-puttinsa varmasti vieden samalla mestaruuden tässä mielenkiintoisessa ja runsaasti tapahtumia sisältäneessä kilpailussa.

Erityiskiitos menee Celine Awuorikarelle, joka ainoa naisena oli uskaltautunut mukaan kisaan ja tsemppasi koko joukkoa kilpailun loppuun saakka!

Jukka Tuunanen