Totalfysion kuntosali toivottaa treenaajat tervetulleeksi!

Golfkausi alkaa olla paketissa ja on aika alkaa suunnitella talven aikana tehtävää fysiikkatreenejä. Talven aikana tehdyt fysiikkatreenit kantavat varmasti hedelmää seuraavaan golfkauteen: lyönnit pidentyvät, ovat varmempia ja toistettavampia, säilyt vammoitta, ryhti on parempi ja olo energisempi. Eli nyt kuntosalille jos et fysiikkaryhmiin pääse!

LOPPUVUODEN KUNTOSALIKORTTI (loka-joulukuu): 3 kk 2 kk hinnalla eli 80e! (ovh. 120e).Kuukausikortilla saa käydä ksalissa rajattoman määrän, vaikka joka päivä 3 kk ajan!

Jokainen, joka aloittaa kuntosaliharjoittelun, tulee käydä ensin Rikun vast.otolla tarkastuksessa (ryhti, liikkuvuus, Tuki- ja liikuntaelin -ongelmat, tavoitteet…) ja sen jälkeen toisella kerralla mennään salille tekemään yhdessä kuntosaliohjelma. Ohjelma käydään läpi niin, että varmasti osaat liikkeet. Lisäksi saat kuvat liikkeistä, samoin kirjalliset ohjeet. Eli jokaiselle varmasti yksilöllinen ohjelma tavoitteiden ja ongelmien mukaisesti. TÄMÄ YKSILÖLLINEN ALOITUSPAKETTI NYT vain 90e!