Tosissaan mutta ei vakavasti

TGK:n kilpajunioreissa on neljän nuoren ryhmä, jotka treenaavat tosi tarkoituksella ja kilpailevat korkealla tasolla. Ryhmään kuuluu tällä hetkellä Anastasia Hekkonen, Joel Talusén, Oskari Mölkänen ja Matias Rantala. Ryhmäläiset ovat 13-18 vuotiaita. Ryhmän nimi on TGK Golf Team by Jeah Golf.  Ari Savolainen on vastuussa ryhmän valmennuksen suunnittelusta. Arin lisäksi myös muita valmentajia on mukana erikoisosaamisillaan.

TGK Golf Team by Jeah Golf perustettiin kesällä 2019. Mukaan ryhmään pääsee juniorit, joilla tavoitteet golfissa ovat korkealla ja tavoitteiden asetanta sekä suunnitelmat huipulle pääsyyn tehdään 3 -5 vuoden tähtäimellä.

TGK Golf Team by Jeah Golf: Anastasia Hekkonen, Oskari Mölkänen, Joel Talusén ja Matias Rantala

Golftiimiläiset treenaavat normaalisti TGK:n kilpajuniorien mukana. Tämän lisäksi heillä on muutakin valmennusta. Kullakin juniorilla on oma viikko-ohjelma, mikä poikkeaa TGK:n kilpajunnujen ohjelmasta mm. niin että talviaikaan ohjelmassa on omia fysiikkatreenejä ja omaehtoista lajitreeniä. Ulko/kisakaudella viikko-ohjelma sisältää omia lajitreenejä 3-6 krt viikossa sekä säännöllistä fysiikan huoltoa. Osa treeneistä vedetään yksin ja osa toisten golftiimiläisten kanssa. TGK Golf Teamillä on myös joitain omia Planmeca -päiviä, ulkomaan valmennuspäiviä ja lisäksi nyt helmikuulle 2020 on kalenterissa yksi ulkomaan kisamatka. Vanhemmat kustantavat ryhmän toiminnan.

Mistä TGK Golf Teamin jäsenen erottaa ? No ainakin siitä, että yleisin kysymys treenien jälkeen on, että voiko vielä jäädä treenaamaan : )