Toimitusjohtaja tiedottaa

Koska kenttä aukeaa?

No ei ihan vielä, valitettavasti.

18-viheriö 25.4.2017 klo 20.45

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tavoitteena on avata kenttä 5. toukokuuta. Valitettavasti huhtikuu on ollut epätavallisen kylmä. Yleisin ruoholajikkeemme kylänurmikka uinuu vielä talviuniaan yöpakkasista johtuen. Ruoho tarvitsee noin viiden asteen ympärivuorokautisen lämpötilan herätäkseen kasvuun. Onneksi ensi viikolle on ennusteissa luvattu lämpenevää säätä. Toivottavasti ennusteet pitävät tällä kertaa paikkansa. Vaikka kenttä oli erittäin paksun jääpeitteen alla vielä maaliskuussa, ovat viheriöt vaurioituneet paljon odotettua vähemmän. Tavataan klubilla, mutta alla vielä tärkeimmät ajankohtaisohjeet.

─Timo

 

Jäsenkortit

Golfliiton muovinen jäsen- ja tasoituskortti poistuu käytöstä. Tästä eteenpäin pelaajien seurajäsenyyden voimassaolo näkyy caddiemastereille Golfliiton verkkotietopalvelusta.

Kännykkään ladattava jäsenkorttisovellus
Pelaajan on mahdollisuus ottaa käyttöön kännykkään ladattava jäsenkorttisovellus, eBirdie. Android- ja iOS-puhelimissa toimivasta jäsenkorttisovelluksesta tulee golfarin monipuolinen tietokanava, joka pitää sisällään päivittäin päivittyvät tasoitustiedot, ajantasaiset tiedotteet ja tarjoukset seuralta ja Golfliitolta, sekä myös jäsenetukaupan, jonka kautta Golfliiton jäsenet pääsevät käsiksi vain heille suunnattuihin etuihin. eBirdiestä löytyy myös sähköinen kenttäopas, jossa on kaikkien kenttien yhteystiedot.

Lisätietoa

Pelioikeusilmoitus

Osakkaiden tulee tehdä pelioikeusilmoitus hyvissä ajoin ennen kauden alkua. Lähtöaikojen varaaminen onnistuu keväällä vasta kun osakkeen pelioikeus on merkitty käyttöösi kaudelle 2017. Mikäli olet vuokrannut pelioikeutesi, voit ilmoittaa siitä samalla lomakkeella.  Pelioikeusilmoituksen voi tehdä helposti kotisivujen sähköisellä lomakkeella. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen toimisto(a)tgk.fi.

Muista myös TGK:n jäsenille tarjottavat nuoriso- ja junioripelioikeudet.

Lisätietoja täältä.

Kultakortti

Kultakorttikausi alkaa ensi viikolla.  Kultakorttikentät ovat pysyneet samoina.

Katso kenttälistaus ja säännöt täältä.

Kilpailukalenteri

Kauden 2017 kilpailukalenteri on julkaistu ja löytyy täältä.