Toimitusjohtaja tiedottaa

Golfkausi alkaa olla enemmän tai vähemmän päättynyt ainakin täällä kotimaassa. Mennyt pelikausi oli poikkeuksellisen lyhyt. Aloittamaan pääsimme keväällä varsin myöhään ja syksynkin pelit jäivät lyhyeen sateiden ja pakkasten vuoksi. Viime vuoteen verrattuna kausi oli kokonaisuudessaan noin kuukautta lyhyempi kuin tavallisesti. Tämä näkyi pelikierrosten määrässä; pelikierroksia Tuusulassa kertyi noin 15 % edellisvuotta vähemmän. Edellä mainitusta huolimatta yhtiön talous on vuoden aikana kohentunut entisestään.  Yhtiön tulos tuleekin olemaan jälleen positiivinen ja todennäköisesti jopa edellistä tilikautta parempi.

 

Kultakortti

Kultakorttikausi on päättynyt lokakuun lopussa. Tuusula oli jälleen kerran yksi suosituimmista kultakorttipelaajien vierailukohteista. Kultakorttikierroksia kaikilla kentillä kertyi yhteensä 22 000 kpl, joista Tuusulassa pelattiin 1 550. Tuusulan kultakorttilaiset pelasivat keskimäärin 12,9 kultakorttikierrosta muilla kentillä, kun kaikkien kultakortin haltijoiden pelikierrosten keskiarvo oli 12,7.

 

Kentänhoito

Kentänhoito palautui lokakuun alusta alkaen toteutettavaksi omalla henkilökunnalla, kun yhteisellä sopimuksella purimme hoitosopimuksen kentänhoitoyhtiön kanssa. Melko nopealla aikataululla toteutettu vaihdos sujui ilman suurempia ongelmia, ja kentänhoitotyöt jatkuivat normaalisti. Huonoista säistä huolimatta on lokakuun aikana saatu tehdyksi joitain kentän perusparannuksia omin voimin kuten esim. väylän 9 viheriön edustan kuivatuksen parantamista.

Tulevan kauden kentänhoitosuunnitelmat ovat jo hyvää vauhtia käynnissä ja ne perustuvat jälleen yhtiön oman kentänhoitohenkilöstön rekrytointiin.

 

Taukokioski

Kaudelle hankittu uusi taukokioski sai pelaajilta hyvän vastaanoton, ja erityisesti sen pidennetyt ja kiinteät aukioloajat palvelivat pelaajia entistä paremmin. Valitettavasti kuitenkin taukokioskin toiminta jouduttiin päättämään kuluneelta kaudelta jo elokuun lopussa henkilöstövajauksen vuoksi. Viime kesän caddiemasterit menestyivät koulujensa pääsykokeissa niin hyvin, että käytännössä jouduimme rekrytoimaan täysin uuden henkilökunnan syyskaudelle.

 

Talviharjoittelu  

Talviharjoittelutilat on jo otettu jälleen käyttöön. Golfsimulaattoriin viime talvena tehdyt päivitykset ja parannukset ovat toimineet hyvin, ja palaute käyttäjiltä on ollut hyvin myönteistä. Kannattaa käydä kokeilemassa.

 

Timo Mansnérus