Toimistossa puhaltavat uudet tuulet

Miten on mahdollista, että taas on syksy? Vastahan oli toukokuu!

Tämä kausi oli erilainen viime vuoteen verrattuna. Kahvila-/ ravintolatoiminta siirtyi takaisin klubin pyöritettäväksi, mikä laajensi caddiemastereiden toimenkuvaa huomattavasti. Moni ei ehkä tule ajatelleeksi mitä kaikkea caddiemastereiden tehtäviin kuuluu ja miten nopeasti kaikki tehtävät pitää omaksua. Caddiemasterit varaavat peliaikoja, myyvät proshopin tuotteita ja vastaavat niihin liittyviin kysymyksiin, palvelevat minigolf-asiakkaita, tekevät golf-opettajille varauksia, huolehtivat kilpailujen tulospalvelusta ja pitävät klubitalon siistinä. Näiden lisäksi he pyörittävät jokapäiväistä kahvilatoimintaa, mikä ei ole ainoastaan kahvin keittämistä vaan siihen liittyy runsaasti tehtäviä myös keittiön ja toimiston puolella. Caddiemastereilta odotetaan hyvää golftietämystä ja usein myös kykyä ennustaa säätä. Caddiemasterit ovat yleensä ne, jotka ottavat asiakkailta ensimmäisenä palautteet vastaan oli kyse sitten kentän kunnosta tai green feen hinnasta. Ja tämä kaikki tulee tehdä ystävällisesti hymyssä suin puhelimien piristessä taustalla. Tehtävä vaatii melkoista monilahjakkuutta, vai mitä?

Olimme tänäkin vuonna niin onnekkaita, että onnistuimme saamaan kasaan juuri tällaisen monilahjakkaan asiakaspalvelutiimin. Asiakaspalvelu ei syyttää saanut koko kauden ajan erittäin hyvää palautetta niin vieraspelaajilta kuin omilta jäseniltä. Olen erittäin ylpeä koko porukasta! Kiitos Emma, Nora, Ansu, Mirka, Henna, Vera, Jaana, Neea sekä keskikesän kiskatytöt Henni, Säde ja Taru!

Talven ja tulevan kauden osalta toimistossa puhaltavat uudet tuulet. Aloitin elokuussa palveluliiketoiminnan ylemmän ammattikorkeakoulun opinnot ja aion keskittyä tulevan vuoden opiskeluun. Jään marraskuun alussa kesälomalle ja joulukuussa aloitan vuoden kestävän opintovapaan. Olen koko syksyn laatinut parhaani mukaan ohjeistuksia toimiston hommia varten, jotta kaikki mahdollinen tieto olisi paperilla. Ansu ottaa homman haltuun toimiston puolella heti marraskuusta alkaen ja toivotan hänelle mukavia työpäivä uusien haasteiden parissa.

Kiitos menneistä kausista & näkemisiin golfin merkeissä jatkossakin!

Jenni