Tiedote kentän avaamisesta

Kevät on edennyt mukavasti ja näyttäisi kentän osalta siltä, että kausi päästään Tuusulassa aloittamaan jopa ennätyksellisen aikaisin. Kentällä tehdään vielä normaaleja kevään töitä, kuten väylien ilmastus ja bunkkereita siivotaan pelikuntoon.

Kenttä avataan keskiviikkona 8.4. klo 11:00 alkaen, pelioikeutetuille ja heidän vieraalleen.
Ajanvaraus alkaa tiistaina 7.4. klo 12:00. Pelaamaan pääseminen siis edellyttää, että pelioikeusilmoitus on tehty ja hoitovastike on maksettu. Ohjeet pelioikeuden merkitsemiseksi sekä pelioikeuden käyttötavat löytyvät täältä.

Koronapandemian johdosta pelaaminen on toistaiseksi sallittua vain pelioikeudella pelaaville ja heidän vieraalleen (=1 vieras / pelioikeutettu) kahden pelaajan ryhmissä. Lähtöaikojen varaaminen tapahtuu joko omasta NexGolfista tai soittamalla caddiemasterille 0207 349 050. Palvelemme puhelimitse klo 10.00-17.00

Peliryhmien rajoittaminen kahteen pelaajaan noudattaa Suomen Golfliiton suositusta, peliryhmiä ei missään tapauksessa saa yhdistää.

Supistettujen peliryhmien johdosta otamme käyttöön 7 / 8 minuutin lähtövälit. Huomioittehan tämän saapuessanne 1. tiille, pitäkää kiinni lähtöajoista. Lähdöt 1. tiillä olevan kellon mukaan.

Pääsiäisen ajaksi on ennusteessa yöpakkasia ja päivälämpötilatkin näyttävät jäävä alhaisiksi. Muistutamme pakkaskäytännöstä:

  • Yöpakkasen jälkeen kentälle saa mennä vasta kun henkilökunta antaa siihen luvan.
  • Kaikki varatut lähtöajat peruuntuvat kentän sulamiseen saakka.

 

Pelaamiseen sekä varauksiin on tehty rajoituksia, poikkeusolo-ohjeet koronapandemian aikana julkaistaan nettisivuilla tiistain 7.4. aikana ja niitä päivitetään tilanteen sekä yleisien ohjaistuksien mukaan. Käy lukemassa ajantasainen tieto nettisivuilta aina ennen kuin varaat aikaa tai tulet pelaamaan.

Jokainen pelaaja on vastuussa viruksen leviämisen estämiseksi. Huolehdi käsihygieniasta pesemällä kädet usein saippualla sekä pidä mukanasi käsidesiä ja käytä sitä. Vältä koskemista pintoihin kentällä ja rakennuksissa ja pidä kahden metrin turvaväli pelikavereihin. Älä kättele tai halaa, vaikka mieli kuinka tekisi.

Kaikki kentän laatimat ohjeistukset ovat tehty kaikille pelaajille noudatettaviksi. Pelaajien sekä henkilökunnan terveys ovat aina ykkösasioita. Mahdollisiin väärinkäytöksiin tai ohjeista poikkeamisiin tullaan puuttumaan.

 

Tervetuloa Pelaamaan!

Tuusulan Golfklubin henkilökunta