TGK:n mobiilipalvelut kaudella 2021 – Uutuutena TGK:n oma sovellus sekä NexGolf basic

Me Tuusulan Golfklubissa haluamme jatkuvasti kehittää viestintäämme ja varmistaa, että jatkossa viestit tavoittavat teidät entistä paremmin.

Kaudella 2021 panostamme asiakasviestintään tarjoamalla kaikille jäsenille kaksi mobiilipalvelua. Tänään julkaisemme teidän käyttöönne Tuusulan Golfklubi -sovelluksen, joka on nyt ladattavissa Applen appstoresta ja Googlen Play-kaupasta. Tarjoamme myös käyttöönne NexGolf-sovelluksen basic paketin, joka  tuo NexGolfin perusominaisuudet, kuten ajanvarauksen, kilpailuilmoittautumiset, lähtöjen vahvistamisen ja tuloskorttien syötön NexGolf-mobiiliappiin kaikille jäsenille ja asiakkaille. Tämän lisäksi Basic helpottaa NexGolf Mobile Scores -toiminnon käyttöä tarjoamalla suoran pääsyn tulospalveluun ilman erillistä tulospalvelukoodia esimerkiksi maanantaikisoja pelattaessa.
NexGolf -sovelluksen voit ladata Applen ja Googlen sovelluskaupoista hakusanalla NexGolf. Tunnukset sovellukseen ovat omat NexGolf-tunnuksesi.

Tuusulan Golfklubi -sovellus on nyt ladattavissa.

Tuusulan Golfklubin uusi sovellus, joka mahdollistaa TGK:n kaikkien internet -palvelujen selaamisen yhdestä sovelluksesta. Sovellus koostaa kaikki TGK:n julkaisemat asiat kaikista tiedotuskanavista suoraan puhelimeesi ilman kirjautumista ja etsimisen vaivaa.

Kotinäkymästä löydät Tuusulan Golfklubin tiedotuskanavat järjestettynä ja ryhmiteltynä yhdelle sivulle. Verkkosivun ajankohtaista uutiset, somekanavat sekä yhteisön oheistoimijoiden sivut. 

Ajankohtaista-sivulle koostetaan TGK:n ja oheistoimijoiden tiedottamat asiat julkaisualustasta riippumatta kronologisessa järjestyksessä helposti luettavana uutisvirtana. 

Uusista julkaisuista saat halutessasi ilmoituksen omaan puhelimeen push-viestinä.

 

Tuusulan Golfklubi -sovellus löytyy ladattavaksi ilmaiseksi Google Playstä ja AppStoresta

Google Play / Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=golf.tuusulan.app

Apple / iOS:
https://apps.apple.com/fi/app/tuusulan-golfklubi/id1564673670?l=fi

Voit ladata sovelluksen myös lukemalla alla olevan QR-koodin