TGK:n kilpajunnuilla vilkasta talvellakin

Vaikka golfkentillä on hiljaista niin sisätiloissa tapahtuu sitäkin enemmän. TGK:n kilpajunioreilla on säännöllistä toimintaa 3-4 kerta viikossa. Ari Savolainen vastaa valmennuskokonaisuudesta ja vetää itse lähes kaikki junnujen treenit.

Tiistaisin ja torstaisin juniorit kokoontuvat lajitreeneihin omassa sisätreenitilassa. Kuluvana talvena treeniryhmiä on kaikkiaan neljä, joissa on mukana yhteensä 31 junioria. Tyttögolffareita on tänä talvena mukana seitsemän.

Lajitreenit aloitetaan aina alkulämpällä.

vasemmalta Mikaela, Iiris ja Eevi lämmittelyissä.
Matti antamassa illan salitreenien ohjeita. Iiris, Mikaela, Anttoni, Milla ja Eelis ovat kuulolla.

Keskiviikkoisin yli 12 vuotiailla junioreilla on fysiikkailta. Fysiikkatreenien sisällön on suunnitellut fysiikkavalmentaja Matti Santtila.

Alkuillan treeniosuudessa pääpaino on peruskunnon kohentamisessa ja ylläpidossa. Harjoitteissa on mm. CrossFit-liikkeitä.

Illan toisessa osuudessa 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat junnut siirtyvät kuntosalin puolelle perusvoimaharjoitteluun.

 

Kerran kuussa lauantaiaamuisin juniorit suuntaavat treeneihin Vuosaaren Planmeca Areenalle. Treenipäivä on ollut suosittu. Esimerkiksi la 11.1. paikalla oli 20 junioria.

Kyseisen lauantain teemat olivat svingitekniikka, pitkät putit ja säkitystreeniä. Lisäksi harjoiteltiin lyhyitä korkeita nostoja ja laskeutumiskohdan, spinnin sekä korkeuden kontrollia.

 

vas. Jesper, Simeon, Oona, Ari, Konsta ja Eemi

vas. Ari, Valle, Hermanni, Eemi, Anssi, Anttoni, Osku ja Joel.