TGK:n kilpajuniorit urakoivat toukokuussa – Voiton makuunkin päästiin

KUJT pojat hcp 37-54 –sarjan voittokaksikko, Niklas Raatikainen TGK (vas) ja Rasmus Turunen HGM.

Kilpajuniorimme ovat osallistuneet aktiivisesti toukokuun aikana järjetettyihin kisoihin.

Nuorimmat junnut osallistuivat Golfliiton kisojen lisäksi Keski-Uudenmaan Junnutourin ensimmäiseen osakilpailuun Nurmijärvellä 19.5.

Tuossa kisassa päästiin myös voiton makuun kun Niklas Raatikainen saavutti jaetun ykkössijan pojat hcp 37-54 –sarjassa. Niklakselle kisa oli kaikkiaan vasta toinen kilpailu ja tasoituskin tippui voiton myötä reippaasti. Kisakierros sujui tasaisesti ja jokaiselta väylältä tuli hyvin pisteitä.

 

TGK:n juniorit ovat osallistuneet myös kauden ensimmäisiin Golfliiton FutureTour-kiertueen osakilpailuihin Porvoossa ja Luukissa (SHG).

FutureTour Luukki, Riku Laakso P12 pronssia.

Ensimmäisessä osakilpailussa Porvoossa yhdeksän TGK:n junnua haki vauhtia loppukautta varten.
Toisessa FutureTourin osakilpailussa 26.5. Luukissa TGK:ta edusti kahdeksan junioria.  Tuossa kisassa Tuusulaan napattiin myös mitalisijoituksia. Pronssille ylsi Riku Laakso (P12-sarja) sekä Anastasia Hekkonen (T16-sarja) ja lisäksi Jesper Savolainen jakoi kolmannen sijan Easy9-sarjassa.

FutureTour Luukki, Anastasia Hekkonen (oikealla) T16 pronssia.

Junior ChallengeTour kiertueen osalta on myös kisattu kaksi osakilpailua. Kauden ensimmäinen kisa oli tuttuun tapaan Sea Golf Rönnäsin kentällä, minne osallistui kuusi TGK:n junioria. Parhaasta tuusulalaisten sijoituksesta vastasi Noora Eloranta. Hän sijoittui viidenneksi T16-sarjassa.
Toinen JCT-osakilpailu kisattiin Kotojärven maisemissa 19.5.

TGK:n edistyneimmistä junioreistamme neljä poikaa osallistui Fujitsu Finnish Junior Tourin toiseen ja kolmanteen osakilpailuun Lohjan St.Laurencen sekä Vihdin Hillsiden kentillä. Molempina kisaviikonloppuina sää koetteli pelaajia kun kierrokset tehtiin tuulisissa ja sateisissa oloissa.

FJT2 -kisan parhaista tuusulalaismenestyksistä St. Laurencin kentällä vastasivat Matias Rantala ja Joel Talusén. Tulos +9 (36 reijän kisa) oikeutti pojat sijoitukseen T22.

Sama kaksikko oli Tuusulan parhaimmistoa myös FJT3 osakilpailussa Hillsiden Golf Clubin kentällä 25.- 26.5. Joel ylsi kärkikymmenikköön jakamalla 9. sijan tuloksella +8 (76-74). Matias jäi kymppisakista yhden lyönnin päähän tuloksella +9 (76-75) ja jakoi sijan 11.

 

Osallistumalla 2.6. Beat the Junnu -tapahtumaan voit tukea junioritoimintaa.

Ilmoittautumisaikaa on jatkettu to 30.5. asti. Tervetuloa!