TGK:n juniorit ovat edustaneet aktiivisesti

Joel Talusén voitti P12-sarjan ja Matias Rantala P15-sarjan Tsemppitourilla

TGK:lla on ilahduttavan runsaasti junioripelaajia, jotka osallistuvat aktiivisesti alueellisiin kisoihin, monet myös valtakunnalliseen. Joel Talusén voitti upeasti Etelä/Itä-alueen Tsemppitourin P12-sarjan, ja hänet valittiin valmentautumaan Golfliiton Talent-ryhmässä! Liiton uskoa Joelin kehityskelpoisuuteen osoittaa sekin, että hänestä oli kansijuttu viimeksi ilmestyneessä Golflehdessä. Lukekaapa!

Matias Rantalavoitti vähän vanhempien poikien Tsemppitourin. Myös Matias pelaa golfia tosissaan. Paitsi Tsemppitouriin hän osallistui myös Aluetouriin ja jopa Finnair Junior Touriin. Hyvä Matias! Muitakin poikia noissa kilpailuissa pelasi runsas joukko. Tsemppitour P12:ssa tuloksia saivat Joelin lisäksi Oskari Mölkänen, Elmo Repo ja Valtteri Vuorela. P15:ssä olivat Matiaksen lisäksi mukana Eelis Tuominen, Petri Ylitapio Ja Joona Lind.

Etelä/Itä-alueen Aluetourille TGK:lta osallistui jopa seitsemän poikaa. Vile Onkamo tuli tourin pisteissä hienosti neljänneksi. Muita TGK-laisia poikia tourilla olivat Matias Rantala, Saku Koivu, Nino Mikkanen, Kristian Salonen, Samuli Sakko ja Eelis Tuominen. Myös valtakunnalliseen Finnair Junior Touriin osallistuttiin. Siellä olivat jälleen Matias Rantala sekä Petteri Laaksonen,Henri Kauppinen, Oskari Mölkänen ja Ville Onkamo.

Erityisen hieno asia on, että tyttöjä on useampikin tullut viime vuosina mukaan kilpagolfiin. T15 Tsemppitourilla pelasivat Noora Eloranta, Cia Lehtinen, Julia Postija Pinja Posti. Aluetourille ylsivät ykköseksi pelannut Henna Mäkiaho sekä Veera Koskinen, Noora Eloranta ja Cia lehtinen. Henna sanoo olevansa iloinen ja ylpeä, että seurassa on pelaavia tyttöjä ja että he ovat kiinnostuneet kilpailemisesta. Kun Henna aloitti kisaamisen, hän oli lähes ainoa. Nyt on seuraa.

Hyvä tytöt ja pojat! TGK-laiset ovat teistä ylpeitä!

Joel kertoo golfharrastuksestaan viimeisimmässä Golflehdessä.