TGK:n juniorit mukana kesän 2020 Future Tourilla

Kaudella 2020 pelattiin Golfliiton alaisuudessa toimivalla Future Tourilla seitsemässä eri sarjassa, joista kaksi – tyttöjen ja poikien Future Elite -sarjat – toimivat karsintasarjana Finnish Junior Tourille.
Pelaajien tulee olla iältään joko 8-21-vuotiaita tai 8-16-vuotiaita,riippuen sarjasta, lisäksi sarjoissa on tasoitukseen liittyviä rajoituksia. Kilpailuja järjestetään seitsemällä alueella, viisi osakilpailua per alue. Tuusulan juniorit pelaavat Etelä-Itä alueella.

Tällä kaudella oli tarkoitus pelata myös parikilpailuja 5 kpl Future Liiga nimellä, mutta koronan takia nuo kilpailut muutettiin yksilökilpailuiksi. Samasta syystä vauhtiin päästiin vasta kesäkuun alussa ja näin ollen tapahtumia riitti tiiviiseen tahtiin.

Riku rangella

Sarjoista Future Easy 9 tai 18 , pelataan nimensä mukaisesti 9 tai 18 reikää. Easy-sarjoissa on pelimuotona pistebogey. Näihin sarjoihin osallistui Tuusulasta Niklas ja Johan. Johan otti voiton kauden avauskisassa Easy 9 sarjassa.

Pojat Red sarjaan voi osallistua händärin ollessa alle 36. Red sarja on vain pojille ja pelataan punaisilta tiimerkeiltä. Tuusulasta tähän sarjaan osallistui 3-4 pelaajaa. Pojat pelasivat hieman vaihtelevasti, mutta parhaat sijoitukset olivat kuitenkin Aksun ja Jesperin 4. sijat (Aksu Kotojärvellä ja Jesper Rönnäsissä) ja Rikun 5. sija (Nevas).

Future Challenge sarjassa tytöt ja pojat pelaavat omissa sarjoissaan. Tytöt pelaavat punaisilta ja pojat keltaisilta. Eli verrattuna poikien Red-sarjaan, niin tässä hieman lisää haastetta. Tuusulasta tässä sarjassa pelasi noin 10 poikaa. Parhaina sijoituksina Simeonin 2. sija kauden finaalissa Kurkissa, sekä Juhon 9. sija (Kotojärvi) ja Nuutin 11. sija (Nevas).
Tässä sarjassa pojilla händärit on 5-20 välillä. Tyttöjen Challenge sarjassa pelasi Tuusulasta myös 4-5 pelaajaa. Parhaista sijoituksista vastasi Iiris, ollen 2. Kotojärvellä ja 4. Nevaksessa ja Kulloossa.

Iiris, Anastasia ja Saara Tuusulassa

Future Elite -sarjassa pelaajien tasoitus pitää olla tytöillä alle 20 ja pojilla alle 12. Tytöt pelaa sinisiltä ja pojat valkoisilta. Tytöistä tähän osallistui noin 3-4 pelaajaa ja pojista 4-5 pelaajaa.
Parhaat sijoitukset pelasi Anastasia. Voittaen mm. kauden avauskilpailun kymmenellä lyönnillä. Voittoja tuli yhteensä 3 kpl ja muutama muu palkintopallisijoitus. Myös Cia pelasi hyvin ollen 3. Rinkussa.
Poikien puolella parhaista tuloksista vastasi Osku 2. Nevaksessa ja Rönnäsissä, sekä Simeonin 3. sija Rönnäsissä. Matias ja Joel olivat mukana Tuusulan osakilpailussa ja olivat sijoilla 2 ja 4.