TGK:n junioreilla menestystä kisakentillä | Tuusulan Golfklubi

TGK:n junioreilla menestystä kisakentillä

Golfliiton järjestämällä FutureTour -kiertueella on juhannukseen mennessä pelattu kaksi kierrosta.

Aluemme ensimmäinen osakilpailu kisattiin Porvoon kentällä. Kaikissa FutureTourin sarjoissa oli mukana TGK:n kisaajia.

TGK:n parhaasta sijoituksesta vastasi Johan Kuokka (kuvassa vas). Hän sijoittui kolmanneksi sarjassa Easy 18 (42 pb pistettä).

Johan Kuokka, 3. sija Porvoo Easy18. Keskellä sarjan voittaja Justus ja kolmanneksi tullut Elliot, molemmat Virvikistä.

Johanin (11 vuotta) kommentit ensimmäisistä kisoista tässä. ”Alkukausi on lähenyt mukavasti käyntiin. Olen tykännyt kilpailla ja tuloksia on tullut”

FutureTourin toinen osakilpailu pelattiin Talmassa, minne Tuusulasta osallistui 13 junioria.

Talman osakilpailussa Tuusulan Ilari Hyvärinen (hcp 18,6) sijoittui hienosti sijalle T4 sarjassa Pojat Red. Ilarin tulos oli 86 lyöntiä (+14).
Ilarin mietteet Talman kisan jälkeen. ”On ollut kivaa päästä treenaamaan ja pelaamaan Tuusulan hienoissa puitteissa ja nähdä kuinka harjoittelu on onnistunut. Heti kauden alusta lähtien peli on kulkenut ja tasoitus laskenut.

Talmaan lähdin oikeastaan vaan hakemaan kisakokemusta, mutta tottakai oli hienoa onnistua ja napata hyvä sijoitus minun kauden avauskisassa, vaikka Top kolmosesta yhden lyönnin päähän jääminen jäikin vähän harmittamaan.”

Myös muiden alueiden FutureTourilla on käyty pelaamassa voitokkaasti. Simeon Saarikivi kävi nappaamassa kärkisijat kesäkuun puolivälissä.
Simeon kommentoi omaa kauden alkua näin. ”Kausi on lähtenyt liikkeelle mainiosti. Lyömiseen on talvikauden aikana löytynyt toistettava varmuus, ja vaihtelut kierrosten välillä ovat riippuvaisia lähinnä lähipelistä. Pelaaminen on kestänyt lupaavasti myös kisapainetta. Viime viikon FutureTour -kilpailujen Challenge -sarjassa Pirkkalassa olin ensimmäinen ja Porrassalmessa toinen. Seuraavaksi suunnataan katse Lakesiden SM-kilpailuihin.”

Uutuutena pelattavan FutureLiiga -joukkuepelien sarjan osalta nyt kisattu kolme osakilpailua. Kaikkiaan FutureLiiga on osoittautunut menestykseksi. Ensimmäiseen Rönnäsin osakilpailuun osallistui kaikkiaan yli sata pelaajaa. Hienoa, että Golfliitto on nostanut joukkuepelit kiertuetasolle.

Tuoreimmassa Etelän alueen osakilpailussa Wiurilassa (ma 21.6.) tuli voitto Tuusulaan Easy-sarjassa Niklas Raatikaisen ja Johan Kuokan toimesta. Hienoa yhteispeliä pojat !

Niklas Raatikainen ja Johan Kuokka voittivat FutureLiigan Wiurilan osakilpailun.

Onnea kaikille tähänastisista kesämenestyksistä. Hyviä tuloksia on saavutettu ja omia ennätyksiä rikottu !

Junnuilla edessä SM-kisaviikot

Juhannukselta starttaa SM-kisojen kimara. Ensimmäisenä ovat vuorossa juniorien lyöntipelien SM-kisat Messilässä sekä Lakeside Golfin Pirunpellon kentällä. Seuraavana kärkipelaajamme osallistuvat aikuisten lyöntipelien SM-kisaan Master Golfin kentällä. Heinäkuun loppupuolella kisataan vielä juniorien reikäpelien Suomen mestaruuksista Aulangolla.

Sokerina pohjalla on heinäkuun viimeisellä viikolla järjestettävä juniorien SM-joukkuekilpailu Oulusssa. SM-taistoon ja karsintoihin ilmoittautui 21 eri seurajoukkuetta. Karisintakilpailut pelattiin henkilökohtaisena lyöntipelinä kesäkuun alussa Espoo Ringsidessa sekä Turun Archipelagia Golfin kentillä. Näistä 15 parasta joukkuetta jatkaa Ouluun.

TGK:n juniorien joukkue osallistui karsintaan Espoossa ja eteni heittämällä finaaliin. Joukkueemme tulos oli huippu hieno +1, mikä oikeutti Rinkun karsinnan toiseen sijaan. Joukkueeseen kuuluivat Anastasia Hekkonen, Joel Talusén, Matias Rantala ja Oskari Mölkänen.