TGK:n joulutervehdys

Tässä vielä pieni katsaus menneestä sekä tulevasta, ennen joulunaikaan rauhoittumista.

Reippahasti käypi askelet…

Mennyt golfkausi oli jälleen vilkas ja kenttä oli usein jopa ruuhkainen, niinhän sen pitääkin olla, kun kauden aikana pelattiin noin 35.000 kierrosta golfia. Kiitos siitä kuuluu tietenkin Teille ahkerille pelaajille. Golfseuran kehitys jäsenmäärän suhteen oli myös positiivinen ja jäsenmäärä on nyt ennätyksellinen 1523 jäsentä, vuodesta 2017 kasvua on 40 %!

Tuusulan Golfklubi ry:n syyskokous pidettiin eilen torstaina 16.12. ja kokouksessa valittiin kaudelle 2022 johtokunta, puheenjohtaja, kapteenit sekä vahvistettiin vuoden 2022 toimintasuunnitelma, budjetti sekä jäsen- ja liittymismaksujen suuruudet.

Seuran kapteenina vuodet 2018-2020 ja puheenjohtajana vuodet 2020-2021 toiminut Juha Millaskangas siirtyi sivuun seuratoiminnasta ja uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Eeva-Kaarina Haanperä. Kiitos Juhalle suuresta panoksesta seuran toiminnan hyväksi, tästä on hyvä jatkaa. Kapteenit Jukka Tuunanen ja Tuula Sutinen jatkavat tehtävissään, kuten myös muu johtokunta. Uudeksi jäseneksi johtokuntaan valittiin Jari Viitala. Jäsenmaksuiksi kaudelle 2022 vahvistettiin: osakasjäsen 79 euroa, aikuisjäsen 85 euroa ja juniorit (alle 21-v.) 35 euroa. Liittymismaksua ei peritä.

 

Nyt sitä saa, nyt sitä saa vatsansa täyteen puuroo…

Ravintoloitsijana tulevana kaudelle klubitalolla jatkaa ravintola M.Par. Sopimus tulevalle kaudelle on allekirjoitettu ja M.Cateringin yrittäjä Marko Peltonen tonttuineen on jo aloittanut tulevan kauden suunnittelun. Jännityksellä odotamme, mitä uutta ovat meille kevääksi kehitelleet.

 

Kiire jo on, kiire jo on…

Nimittäin toimistolla olemme valmistelemassa uutta klubijärjestelmää käyttöönotettavaksi heti vuoden 2022 alusta. Vuodesta 2008 käytössämme ollut NexGolf ei oikein vastannut vaatimuksiamme palvelun kehittämisessä digitalisaation vaatimuksissa. Uusi järjestelmätoimittajamme WiseNetwork on Suomen Porista ja heidän golfkentillensä räätälöity toiminnanohjausjärjestelmää WiseGolfia tulemme siis jatkossa käyttämään. Muutoksesta tiedotamme tarkemmin, kunhan käyttöönotto on saatu vietyä niin pitkälle, että pääsette tutustumaan uuteen järjestelmään tarkemmin. Lisätietoa järjestelmästä löydät täältä:
https://wisegolf.fi/fi-fi/ratkaisut/167/

 

Arkihuolesi kaikki heitä, mieles nuorena nousta suo…

Toimisto hiljenee pikkuhiljaa joulun ja uuden vuoden viettoon. Voit olla meihin yhteydessä sähköpostilla toimisto@tgk.fi. Palaamme taas loppiaisen jälkeen klubille.

Kiitos kaikille erinomaisen mukavasta golfkaudesta, lämmintä joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2022!

Tuusulan Golfklubi