TGK voittoon seuraottelussa Keimola Golfia vastaan

Keimolan kapteeni Arto Riikonen ojentaa pokaalin TGKn kapteeni Juha Millaskankaalle.

Sunnuntaina 4.8. pelattiin perinteinen seuraottelu Keimola Golfia vastaan Tuusulan hyväkuntoisella kentällä. Puolipilvinen, ja aamulla hieman kolea suomalainen kesäsää lämpeni kierroksen edetessä, kun parit taistelivat best ball reikäpelin merkeissä paremmuudesta. Ennen kierrosta kahvi ja pulla lämmittivät mieltä ja kehoa. Viime vuonna Keimolassa oli jo tiukka taistelu ottelun päätyessä tasapeliin, joten pokaali jäi Keimolaan. Tänä vuonna pelaajillamme oli hieman paremmat tasoitukset lähes joka ryhmässä, joten puolikkailla tasoituksilla pelatessa etua jouduttiin antamaan muutamalle vaikeimmalle reijälle lähes joka ryhmässä.

Alkuun lähteneistä viidestä miesten lähdöstä kolme paria toi voiton Hannu Torolan ja Jari Piiparisen, Pertti Pärnäsen ja Risto Wuorion, sekä Pentti Paajasen ja Esko Huhtamäen voimin. Kapteeni Juha Millaskangas ja Raimo Koponen taipuivat niukasti Keimolan kapteeni Arto Riikoselle ja Vesa Maukoselle, myös Jorma Seppälä ja Kalle Kallén joutuivat tunnustamaan kilpakumppanit paremmakseen.

Naisten kolmesta ryhmästä Taru Åkesson ja Tiia Kovanen taipuivat äärimmäisen tiukasti, kun taas Merja Wuorio ja Sirpa Hyttinen toivat voiton, joten klubilla odotettiin ruokailun merkeissä viimeisen ryhmän tuloa kuumeisesti. Vähintään tasapeli oli saatava jotta seuraottelusta saadaan voitto ja pokaali Tuusulaan. Mervi Kilpikoski ja Sirkka Hyytiäinen eivät jättäneet mitään sattuman varaan, vaan toivat vakuuttavan voiton. Seuraottelu päättyi 5-3 voittoon, jolla aiheutimme Arto Riikosen kapteenin uran ensimmäisen tappion seuraotteluissa, voimme siis sanoa että voitto tuli menestyksekkäästä seurasta.

Kiitokset kaikille pelaajille. Seuraava ottelu on kotikentällä Talmaa vastaan sunnuntaina 25.8. Ilmoittautuminen Nexgolfiin