TGK junnublogin ensimmäinen postaus

Tuusulan Golfklubin kilpajuniorit kirjoittavat kaudella 2018 treeneihin, golfkisoihin tai vaikkapa leireihin liittyviä juttuja, jotka julkaistaan TGK:n kotisivuilla pari kertaa kuukaudessa. Ensimmäisen blogikirjoituksen on kirjoittanut vuonna 2003 syntynyt Cia Lehtinen, joka käy Hyökkälän ylä-astetta. Cia on aloittanut TGK:n harrasteryhmässä vuonna 2011. Cian motto on: Ei voi onnistua, jos ei yritä.

Ensimmäinen TGK:n kilparyhmän blogin kirjoittaja Cia Lehtinen.

Helou ihmiset jotka tätä lukee! 😀

Mä olen Cia yksi TGK -kilpajunnuista ja mulle on kunnia kirjoittaa ensimmäinen julkaisu tähän blogiin. Blogini koskee junnujen kuntotreenejä. Tosiaan meillä junnuilla on ollut aina talvisin yhdet fysiikkatreenit viikossa. Tänä talvena olemme saaneet toiset fysiikkatreenit viikkoon. Toiset treenit rahoitetaan syksyllä järjestetyn ”Beat the Junnu” kilpailun tuotoilla, joka oli Tuusulan junnujen järjestämä golftapahtuma.

Viikon ensimmäisissä kuntotreeneissä olemme kaikki junnut samaan aikaan, ja teemme peruslihaskuntoa yleensä kehomme omalla painolla. Alkulämppänä toimii joka kerta sähly.Viikon toiset treenit on jaettu vanhempiin ja nuorempiin. Ryhmissä tehdään erillaisia harjoituksia, minkä varmaan osaisitte päätellä, toivottavasti. 😀 Mutta kummallakin ryhmällä harjoitukset alkaa alkuverryttelyllyllä, joka on tietenkin sähly. Vanhempien harjoituksissa ollaan aika kuntosalilla ja tehdään voimaharjoittelua. Nuorempien harjoituksissa samoja asioita kuin viikon ensimmäisissä yhteisissä harkoissa.

Hyvä kropan liikkuvuus,- hallinta ja – lihaskunto on tärkeitä golfia pelatessa, joten kunnosta on syytä pitää huolta. Itse olen liikkunut koko elämäni erilaisten liikunta harrastusten parissa, ja siitä on ollut paljon hyötyä tässäkin asiassa.

Hyvää treenikautta kaikille!

Cia

Kilparyhmän juniorit fysiikkatreeneissä.
Golfissa tarvitaan liikkuvuuden lisäksi lihaskuntoa.