TGK Junnublogi 4/2018

Tuusulan Golfklubin neljännessä junnublogissa äänivuorossa on Oskari Mölkänen. Oskarin aiheena on treenipäivä Planmeca Areenalla.

 

Olen Oskari Mölkänen ja edustan Tuusulan Golfklubia. Ohessa kerron Tuusulan kilpajunnujen treenipäivästä Planmeca Golf Areenalla Vuosaaressa 10.3. Treenipäivän ohjasi Peter Hagström. Peteristä lisää tietoa edellisessä Petrin tekemässä blogikirjoituksessa.

Päivä alkoi klo 9 aamulla Planmeca Golf Areenalla, niin että puolet menivät lyömään rangelle Trackman-tutkan avustuksella ja puolet lähipelialueille. Lounaan jälkeen vaihdettiin. Iltapäivällä meillä oli junnujen välinen lähipelikisa, jossa oli kaksi osaa, chippi ja putti. Putin voitin minä ja toinen oli Oskar Saraste, ja chipin voitti Matias Rantala ja toinen oli Hermanni Harjunen. Petsku oli hankkinut hyvät palkinnot. Mielestäni päivä oli hauska ja hyödyllinen, saimme treenata kuusi tuntia ammattivalmentajan ja kavereiden kanssa.

Olen käynyt talven aikana useasti Planmecalla treenaamassa Tuusulan sisähalli-treenien lisäksi. Jouluna oli samanlainen päivä Ari Savolaisen vetämänä Planmecalla.

Hallitreenikauden jälkeen on kiva päästä pian ulos pelaamaan ja treenaamaan. Nähdään kentällä!

 

BIO
Syntynyt: 2004 (14-vuotta)
Aloittanut golfin: 2013
Kilparyhmässä vuodesta 2015
Koulu: Hyrylän Yläaste
Ensimmäiset kilpailut: 2015
Motto: Voittojen eteen pitää tehdä töitä
Tasoitus: 6