TGK junnublogi 2/2018

Tämän toisen TGK junnublogin kirjoittaja on Matias Rantala.

Matias on syntynyt v. 2002 ja käy Simonkylän koulua. Golfin harrastamisen Matias on aloittanut 1,5 vuotiaana ja ensimmäiseen kilpailuunsa hän osallistui jo 8 vuotiaana.

Matiaksen motto: Koskaan ei saa luovuttaa.

 

 

Nimeni on Matias Rantala ja edustan Tuusulan Golfklubia. Ohessa kuulumiseni ensimmäiseltä maajoukkueleiriltä Orlandosta 5.-19.1.2018.

Odotukseni leiriä kohtaan olivat hieman jännittyneet. Vaikka olin aiemminkin ollut golfliiton leireillä (Talent) niin tällä kertaa mukana oli huomattavasti kokeneempia pelaajia.

Olen aikaisemminkin matkustanut Pohjois-Amerikkaan, joten matka-aika ja -asiakirjat, aikaero ja sopiminen läksyistä opettajien kanssa eivät tuottaneet enää mitään ongelmia.

Meille oli varattuna yhteensä 4 taloa, joihin majoituimme iän mukaan. Huoneet jaettiin ensin WAGR-pisteiden ja tasoitusten mukaisesti, en siis saanut suitea:) Poiketen golfliiton talent-leireistä, toiminta oli hyvin itsenäistä ja vaativaa.

Tyypillinen treenipäivä alkoi herätyksellä klo 7.00, josta aamupalan jälkeen lähdimme autokyydeillä kohti treenipaikkaa. Useimmiten kävimme treenaamassa ja pelaamassa Marriott Golf Academyssa Kissimmeessä. Leirillä treenasimme monipuolisesti lähipeliä, wedgejä sekä lyönnin eri kaaria. Treenimäärät leirillä olivat todella kovia. Eräänä päivänä löin ainakin 500 wedgeä. Vähän tuntui käsissä 🙂

 

 

 

 

 

Leirillä treenaaminen oli paljon raskaampaa, mihin itse olin tottunut. Treenaaminen oli todella kehittävää varsinkin kun sai treenata ja pelata niiden kanssa, jotka ovat olleet jo pidemmän aikaa liittovalmennuksessa. Kokemuksena leiri oli tosi hieno ja odotan innolla seuraavaa leiriä Etelä-Afrikassa helmikuussa 🙂

Jengi koossa minigolfin jälkeen.