Tervetuloa Taiteiden Yö -scrambleen ja Rapuscrambleen!

Heinäkuun uuvuttavien helteiden jälkeen elokuussa pääsemme nauttimaan hienossa kunnossa olevasta kentästämme ja suosituista scrambleistä Taiteiden Yö -scramblessä 10.8. sekä Rapuscramblessa 24.8.

Molempiin tapahtumiin ilmoittautuminen on käynnissä, etenkin kahden hengen joukkueella pelattavaan Taiteiden Yö -scrambleen on jo kiirus ilmoittautua, sillä ilmoittautumisaika päättyy tiistaina 7.8.2018.

Taiteiden Yö -scramblessa testataan pelin ohessa kunkin peliryhmän kulttuuritietämystä pilke silmäkulmassa: kukin väylä on nimetty ja kisan aikana peliryhmä pääsee tutustumaan henkilöihin ja paikkoihin valitsemalla oikeat vastaukset neljästä vaihtoehdosta. Eniten pisteitä kerännyt peliryhmä palkitaan, ja mikäli syntyy tasapistetilanne, suoritetaan arvonta.

Perinteinen Rapuscramble, tai Eloscramble pelataan 10 väylän kisana, kolmen henkilön joukkueissa perjantaina 24.8. Pelin jälkeen klubilla tarjolla musiikkia ja teemaan sopiva iltapala. Ilmoittautuminen on käynnissä, aina 21.8. klo 18:00 saakka.

 

Klubitoiminnan syyssuunnitelmat

Elokuun tapahtumien jälkeen klubitoimikunta kokoontuu arvioimaan kauden tapahtumien onnistumisia ja epäonnistumisia ja suunnittelemaan kauden 2019 toimintaa ja tapahtumia. Kehitysideat ja palaute ovat tervetulleita, ja niitä voi kertoa suoraan klubitoimikunnan jäsenille tai puheenjohtajalle: Mervi Kilpikoski, 045 212 3550 tai 0400 529 008 (työ), mervi.kilpikoski@gmail.com.

Kausi 2018 päättyy syys-lokakuun syystalkoisiin ja marras-joulukuun pikkujouluihin.

Toivomme edelleen aktiivista osallistumista tapahtumiin, tervetuloa!

 

Klubitoimikunta