Tervehdys arvon golfväki

On taas aika lopetella vuoden golfkautta. Kenttähän on vielä pelattavissa, mutta ei +2─+5 oikein enää kiehdo kierrokselle lähtemään. Itse laitoin mailat pesuun ja odottamaan ulkomaan komennusta.

Palatakseni menneeseen kauteen meille se oli kuitenkin aika hyvä. Alkukesä oli hiukan kostea, mutta elo-syyskuussa peli-ilmoja oli ihan tyydyttävästi. Urheilullisestikin (kilpailumenestys) kausi oli TGK:lle kohtalainen. Menestystä tuli varsinkin nuorisomme tuomina ykkössijoina ja muina palkintosijoituksina kaikissa ikäluokissa. Vanhuksetkin pääsivät palkintojen makuun niin Aluetourilla kuin myös M70-tourilla.

Omasta mielestäni kausi meni myös kentällä kohtalaisesti, kun unohdetaan nykysuuntauksen tuomat etiketeistä ja juohevista pelitavoista tietämättömät pelilipuilla pelaavat sankarit, jotka greencardin ovat ehkä kirjekurssilla suorittaneet. Kuka tietää? (Anteeksi tämä vuodatus.)

Kenttä oli muuttunut uusien tuulien myötä omasta ja monen muunkin minulle sanomaan tulleen mielestä pelattavampaan suuntaan, mikä näin ilolla vastaan otetaan. Saatuaan hyvää talkooapua Maralta, Jaakolta ja Artolta sekä Artolta lisäksi opastusta paalujen junttauksesta “Paalu-Paajanen” aloitti varsinaisen paalutuksen. 288 kpl 1,5 metrin paalua sai uuden elämän kenttämme ulkorajojen vartijoina.

Paalutuksesta täytyy antaa suuri tunnustus Millaskankaan Juhalle aloitteen tekijänä. Juha kutsui meille Golf Talmasta golf-tuomarointiin omistautuneen kaverin konsultoimaan. Keväällä kierrettiin kenttä ympäri ja tämän perusteella sitten toimittiin. Toivottavasti paalut ovat saaneet hyväksynnän, vaikka ne nyt ovatkin sopivasti näkyvillä häiritsemässä keskittymistä.

No, tuo paalutus on minun lahjani teille neljän vuoden kapteenikaudesta, sillä olen valmistautunut siirtymään sivuun kapteenin tehtävistä. En kuitenkaan halua kokonaan luovuttaa, ja toivottavasti minulla on vielä jotain annettavaa golfyhteisölle. Siksi olen ilmoittanut halukkuuteni jatkaa johtokunnassa.

Syyskokouksessa valitaan sitten uusi kapteeni. Hän on kilpailuhenkinen, kaikkien kanssa toimeentuleva, kohtuullisen pelitason omaava ja kaikin puolin kannustava ja rehti kaveri. (Eli kaikkea sitä mitä minäkin olisin halunnut olla).

Kiitos saamastani tuesta

Pentti Paajanen

Kapteeni evp.