Syyskokouksissa päätettiin maksut ja valittiin uusia jäseniä hallituksiin

Tuusulan Golfklubi Ry:n ja Oy:n syyskokoukset pidettiin klubilla maanantaina 27.11. Kokouksissa oli läsnä 50 osakkeenomistajaa/ jäsentä.

Pentti Paajanen valittiin jatkamaan yhdistyksen johtokunnan puheenjohtajana. Seuran kapteeniksi valittiin Juha Millaskangas ja naisten kapteeniksi Taru Åkesson. Muut johtokunnan uudet jäsenet ovat Merja Talusén ja Mervi Kilpikoski. Juhani Kovalainen, Ari Savolainen ja Olli Eloranta jatkavat vanhoina jäseninä.

Jäsen- ja liittymismaksut päätettiin pitää ennallaan vuodelle 2018. Liittymismaksu on aikuisilta 20 euroa ja alle 21-vuotialailta junioreilta 0 euroa. Vuosijäsenen jäsenmaksu on 92 euroa, osakkaan jäsenmaksu 82 euroa ja juniorin jäsenmaksu 36 euroa.

Tuusulan Golfklubi Oy:n hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin Eeva-Kaarina Haanperä ja Riku Lamppu. Mika Eloranta ja Olli Eloranta valittiin jatkamaan hallituksessa. Muut hallituksen jäsenet ovat Lasse Korppi, Minna Anttonen ja Pekka Holma.  Syyskokous vahvisti hallituksen esityksen hoito- ja rahoitusvastikkeista: hoitovastike A-osake 830 €, B- ja C-osake 1 660 € ja D- osake 415 €. Rahoitusvastike A-osake 150 €, B- ja C-osake 300 €, D-osake 75 €.

Kuvassa senioritoimikunnan puheenjohtaja Jorma Seppälä julkistamassa vuoden palkitut.  Vuoden tulokkaaksi valittiin Hannu Torola, vuoden senioriksi Martti Miettinen ja vuoden naissenioriksi Sirkka Hyytiäinen.