Syys Openissa hyvä tulostaso

Syys Openissa palkitut Jukka Uro, Juha Pekka Suomalainen, Mirjami Hakala ja Merja Talusén

Syys Open pelattiin lauantaina 30.9. hyvin syksyisissä olosuhteissa. Ennen kilpailun alkua satoi vettä, eikä pilvisen päivän lämpötila noussut iltapäivälläkään yli kahdeksan asteen. Greenit ja väylät olivat kuitenkin hämmastyttävän hyvässä kunnossa. Viikon sateeton kausi innoitti vielä 61 pelaajaa osallistumaan kilpailuun.

Miesten kilpailun tulostaso nousi yllättävän korkeaksi, kun kahdeksan parasta pelaajaa pelasi vähintään oman tasoituksensa mukaisen tuloksen. Voittajan ja viideksi parhaimman tuloksen ero oli vain yksi lyönti! Tasoituksellisen lyöntipelin voitti Jukka-Pekka Suomalainen 68 lyönnillä. Samalla nettotuloksella Jukka Uro oli toinen. Kolmas oli Hannu Torola 69 lyönnillä, joka pelasi kilpailun parhaimman scratch-tuloksen: 73 lyöntiä. Neljäs oli Jorma Seppälä myös nettotuloksella 69 lyöntiä. Samalla tuloksella Timo Nuutilainen oli viides.

Naisten sarjan ylivoimainen voittaja oli Mirjami Hakala 36 bogey-pisteellä lyötyään hyvän tuloksen, 89 lyöntiä. Toinen oli Iris Kaustinen 32 pisteellä ja kolmas Merja Talusén 31 pisteellä.

 

Kaikkien osallistujien kesken arvottiin 200 euron arvoinen lahjakortti Giganttiin. Arvonnan voitti Pablo Tikkanen! Katso kaikki tulokset täältä.

Onnea voittajille!

Scratch voittaja ja miesten tasoituksellisen lyöntipelin 3. sija Hannu Torola