Syys Open pelattiin lauantaina 26.9. erinomaisissa olosuhteissa

Kauden 2020 viimeinen virallinen golfkilpailu pelattiin Syys Openin merkeissä. Kilpailussa oli yli 90 pelaajaa, joten erinomaisen suositusta kilpailusta oli tällä kaudella kyse. Iso kiitos kaikille mukana olleille pelaajille!

Tulostaso oli hyvä ja kärjessä tasaista. Kenttä oli erinomaisessa syyskunnossa ja sääkin suosi pelaajia, joten hyvään tulostasoon oli tämän puolesta edellytyksiäkin. Kilpailua pelattiin kahdessa sarjassa, miehet tasoituksellisena lyöntipelinä ja naiset tasoituksellisena pistebogeyna.
Miesten sarjan voittajaksi pelasi kauden parhaalla kierroksellaan TGK:n Jorma Seppälä, nettotuloksella 64 lyöntiä. Toinen ja kolmas sija ratkesi tasoituksia vertailemalla. 66 lyöntiä pelasivat toiseksi tullut Pertti Kokko (KGV) ja kolmanneksi Juha Saarenpää (NGK).
Naisten sarjassa kärki oli erittäin tasainen. Voittajaksi nousi Koski Golfin Auli Ropo 39 pisteellä, voittajan takana olikin sitten tunkua. Sijat 2-6 ratkaistiin tasoitusvertailulla, kaikki pelasivat 37 bogey-pistettä. Toiseksi tuli Kotojärven Tarja Ruuskanen ja kolmanneksi TGK:n Merja Wuorio.

Jorma Seppälä ja Auli Ropo, Syys Openin voittajat.

Kiitos kaikille osallistujille ja mukavaa alkanutta syksyä!
Tulokset

 

Janne Hartemo
palvelupäällikkö