Suurkiitos Vuosaaren naiset iloisesta, lämpimästä ja mahtavasta klubi-illasta Tuusulassa.

Tuusulan ja Vuosaaren leidit

Meillä oli mahtava ilta Vuosaaren naisten tullessa vierailulle Tuusulaan. Vuosaarelaisia oli kaikkiaan kymmenen naista, kun kaksi joutui sairaustapauksen vuoksi jäämään kotiin. Tuusulan leidejä oli kiitettävät kahdeksan kappaletta.

Pelit sujuivat iloisissa merkeissä ja tulokset olivat mahtavat. Kentältä kuului naurua ja puhetta ei tietoakaan ryppyotsaisesta ”tulostavoitteisesta” pakkopelaamisesta.

Huolimatta rennosta menosta, tulokset olivat huikeat. Kolmella parhaalla tulos oli 40 pb. Pelaajille annettiin mahdollisuus vetäytyä kisasta halutessaan ja osallistua vain arpajaisiin. Kuvaavaa illalle ja porukalle oli, ettei kukaan vetäytynyt kisasta.

Pelin jälkeen nautittiin klubin loihtimat lohipiirakat salaatin kera ja tutustuttiin lähemmin pelaajakollegoihin.

Parhaana palkittiin 40 pb tuloksen saavuttanut parhaan tasoituksen omaavana Veera Koskinen. Hän sai ison kuohupullon. Toiseksi samalla pistemäärällä, mutta vähän korkeammalla tasoituksella pelaava tuli Merja Wuorio ja hän sai pienemmän kuohupullon. Kolmanneksi samalla pistemäärällä pelasi Vuosaaren ladykapteeni Elisa Vanhatalo ja vastaanotti minikuohupullon.

Arpajaiset ja yhteisvalokuva päättivät mukavatunnelmaisen illan.

Iso kiitos kaikille osallistujille.

Eevis ja Naistoimikunta