Supergolf Openissa hyvä tunnelma

Perjantaina puolilta päivin klubitalon parkkipaikka alkoi täyttymään autoista ja terassilla tuoksui vastapaistetut muurinpohjaletut – Supergolf Open oli alkamassa.

Kilpailussa oli mukana huikeat 124 pelaajaa. Ensimmäiset ryhmät ehtivät kiertää kilpailukierroksensa jo ennen kuin viimeiset ryhmät olivat vielä lähteneet matkaan. Tämä ei kuitenkaan häirinnyt rennossa hengessä pelatun kilpailun hyvää tunnelmaa.

Kilpailu pelattiin henkilökohtaisena pistebogeyna. Varsinaisen kilpailun lisäksi pelaajilla oli mahdollisuus osallistua ennen kierrosta puttauskilpailuun. Supergolf Openin yhteydessä järjestettiin myös toinen lähimmäs lippua-kilpailu Lastensairaalan hyväksi. Hyväntekeväisyyskilpailu keräsi upeat 103 osanottajaa ja näin lahjoituspotti kasvoi 515 euroa.

Pistebogey kilpailun voitti Pasi Aspinen (HaG) 44 pisteellä. Toiseksi sijoittui Terho Joensuu (KuGo) 42 pisteellä ja kolmanneksi Sami Mäntylä (KGC) 39 pisteellä. Lähimmäs lippua kilpailun voitti Monica Hostio ja pisimmän draivin Peter Frelander. Tarkemmat tulokset löytyvät kilpailukalenterista.

Onnittelut voittajille!

Lähimmäs lippua- kilpailun palkintona oli Delta-auton sponsoroima KIA Optima viikonlopuksi käyttöön.