Sisäharjoitustila ja simulaattori avattu

Sisäharjoitustila ja simulaattori on avattu. Kausikortti sisäharjoittelutilaan sisältyy kauden 2017 pelioikeuteen ja sen voi aktivoida ottamalla yhteyttä TGK:n caddiemasteriin caddie@tgk.fi  (etu ei koske nuoriso- ja junioripelioikeuksia)

 

Sisäharjoittelutila

Tuusulan Golfklubi tarjoaa hienot olosuhteet sisäharjoitteluun. Sisäharjoittelutila on rakennettu vanhan klubitalon tiloihin Kirkkotien puolelle. Sisäharjoittelutilasta löytyy neljä lyöntipaikkaa, 30 m2 puttigreeni ja SportsCoach simulaattori. Sisäharjoittelutila on avoinna päivittäin klo 6.00–22.00.

Sisäharjoittelutila on avoin kaikille. Kaikki toiminnot toimivat itsepalveluna, mutta vieraiden ensirekisteröityminen tapahtuu klubin toimiston kautta.

Lyöntipaikat & lähipelialue 2017-2018

  • Kertamaksu 10 eur/ h
  • Kausikortti 90 eur (kausikortti sisältyy kauden 2017 pelioikeuteen ja sen voi aktivoida ottamalla yhteyttä TGK:n caddiemasteriin/toimistoon, etu ei koske nuoriso- ja junioripelioikeuksia)
  • Kausikortti juniorit (alle 21-v) 45 eur

Lyöntipaikat sisältävät lähipelialueen käytön. Pallot sisältyvät hintoihin. Kausikortin haltija voi tehdä max. 2 varausta/ päivä. Kausikortti on henkilökohtainen.

SportsCoach simulaattori 2017-2018

Tervetuloa kokeilemaan päivitettyä golfsimulaattoria. Tuusulan Golfklubin sisäharjoittelutilassa on Sports Coach – merkkinen simulaattori, mikä tarjoaa pelimahdollisuuden 200 kentällä. Päivitetyssä simulaattorissa on nyt HDMI tykki, infrapunavalot ja 160 uutta pelattavaa kenttää.

  • Kertamaksu 23 eur/h
  • 10h-kortti 180 eur
  • 20h-kortti 300 eur

Ajanvaraus & verkkokauppa