Sirkka Hyytiäinen pelasi ennätystuloksensa 3-seuran ottelussa

Tuusulan Golfklubi oli isäntänä Keimola Golfia ja Nurmijärven Golfklubia vastaan pelatussa senioreiden seuraottelussa. Senioreiden seuraottelut Keimolaa vastaan aloitettiin jo vuonna 1997.

Tuusula on onnistunut voittamaan Keimolan ainoastaan kahdesti, mutta nyt taistelimme kolmannen voiton ja saimme komean kiertopalkinnon vuodeksi Golfklubillemme. Sirkka Hyytiäinen pelasi ennätystuloksensa 84 lyöntiä ja 41 bogeypistettä. Kapteenimme Pentti Paajanen näytti mallia muille seniorimiehille 82 lyönnillä ja 38 pisteellä. Koko kilpailun kolmanneksi paras pistemäärä 36 pistettä oli senioritoimikunnan puheenjohtajalla Jorma Seppälällä.

Kuusi parasta miestä ja neljä parasta naista keräsivät yhteensä 327 pistettä. Keimolan 10 pelaajaa saivat kokoon 316 pistettä. Kilpailun paras lyöntipelitulos, 80 lyöntiä, oli TGK:n Jari Piiparisella, joka voitti myös pisin draivi-kilpailun 240 metrin avauslyönnillään. Lähimmäksi lippua kilpailun voitti Keimolan Harri Sjöman: 7,93 metriä reiästä. Keimolan parhaimman pistemäärän, 35 pistettä, keräsi Ritva Sjöman. Toiseksi paras oli Arto Riikonen 33 pisteellä.

Samaan aikaan Tuusula pelasi toisen seuraottelun Nurmijärven Golfklubia vastaan. Sen Nurmijärvi voitti 335 pisteellä, kun Tuusulan pistemäärä oli 327. Nurmijärven joukkueen tasaisuus ratkaisi voiton. Nurmijärven joukkueen paras mies, Kari Tirkkonen keräsi 35 pistettä ja paras nainen, Tuija Teivo, myös 35 pistettä. Nurmijärven joukkueen 10. paras tulos oli 31 pistettä.

Lähde mukaan Sea Golf Rönnäsiin!

Seuraava senioreiden seuraottelu SGR – HieG- TGK pelataan Rönnäsissä Meri-kentällä tiistaina 9.8 klo 10 alkaen. Ilmoittautumiset ilmoitustaulun listaan to 4.8 mennessä.

Harry Sjöman (KGV) ojentamassa kiertpalkintoa Jorma Seppälälle.

Ennätystuloksen pelannut Sirkka Hyytiäinen palkittiin TGK:n parhaana naispelaajana.