Simulaattorigolfin finaalit pelattiin Linna Golfissa ja Gumböle Golfissa

Paajanen ja Seppälä Linna Golfin parikilpailun finaalissa

Jorma Seppälä (vas.) ja Pentti Paajanen

Sports Coach-golfsimulaattoreiden Aki Kuivaniemi  järjesti Winter Tourin finaalin 11. kerran Linna Golfin upealla kentällä 18.5. Pääsimme 10 parhaimman Pariscramblen joukkueen finaaliin Pentti Paajasen kanssa, kun onnistuimme loistavasti Tuusulan golfsimulaattorissa. Pelasimme jatkosarjan parhaimman tuloksen neljä lyöntiä alle USA:n Heretic-kentän par-tuloksen. Kilpailukierroksia pelattiin talven aikana ympäri Suomen yhteensä 1531.

Linna Golfin finaalin voitti Kalajoki Golfin Jorma Sovero ja Pekka Haapakoski nettotuloksella 61 lyöntiä. He saivat palkinnoksi himoitun Espanjan Katalonian golfmatkan ensi syksynä. Yhden lyönnin hävisi viime vuoden voittajajoukkue, pitkälyöntiset Kalajoki Golfin Antti Kivelä (HCP 8,3) ja Jarkko Koski-Vähälä (6,9), vaikka he pelasivat 7 birdie-tulosta ja huipputuloksen 67 lyöntiä! Jarkko heitti keihäänheiton maailmantilaston 10. parhaan tuloksen 84,12 metriä v. 2007.

Penan kanssa 7 ensimmäistä väylää sujui loistavasti par-tuloksella, mutta sen jälkeen pelasimme 6 bogey-tulosta ja yhden birdien. Nettotuloksemme 68 lyöntiä riitti vasta 8. sijaan, kun tulostaso oli parhain 11. vuoden finaaleissa.

Martti Pulli (vas.), Reino Lehtinen (kesk.) ja Jorma Seppälä

Paajanen, Pulli ja Seppälä Gumböle Golfin finaalissa

Henkilökohtaisen kilpailun finaaliin Gumböle Golfiin 30.5. pääsi 20 parasta talvisarjan pelaajaa, mukana oli TGK:ta edustamassa Pentti Paajanen ja Martti Pulli ja Jorma Seppälä. Kilpailun voitti GG:n pitkäaikainen kenttämestari Juhani Viita-aho (HCP 10,2) nettotuloksella 70 lyöntiä. Hän pelaa usein kilpailun johtajan ja talven tulospalvelusta vastaavan Raimo “Rami” Ruoholan kanssa. Rami on tunnettu pitkistä 250-300 metrin avaustyönneistään ja siitä, että hän pelaa golfsimulaattorissa talven aikana 200-300 kierrosta ja yhtä paljon kesän aikana ulkokentillä !

Pielis Golfin Tero Niskanen (HCP 3,2) jäi toiseksi 74 lyönnillä ja nettotuloksella 73 lyöntiä. Kolmas oli Keimola Golfin Tuomo Alen 74 lyönnillä. Pentti Paajanen sijoittui kahdeksanneksi nettotuloksella 76 lyöntiä. Jorma Seppälä oli 9. samalla tuloksella.

 

 

Senioritoimikunnan puheenjohtaja
Jorma Seppälä