Seuran seniorimestarit selvillä – loput ratkeavat vasta viikon kuluttua

Seuran mestaruuskilpailujen finaalipäivä lähti tahmeasti liikkeelle kun ensimmäinen keskeytys tuli jo kaksi tuntia ensimmäisten lähtöjen jälkeen ympärillä pyörivän ukkosen ja kaatosateen vuoksi. Miesten, naisten ja poikien sarjat päätettiin lopulta siirtää pelattavaksi ensi viikon lauantaina klo 13:00 alkaen. Kilpailukierroksen aloittaneet seniorit sen sijaan pelasivat kierroksen loppuun lopulta ihan siedettävissä peliolosuhteissa.

Martti Miettinen (M70) ja Juhani Viitanen (M65) nappasivat viime vuoden tapaan voitot omissa sarjoissaan. Juhanille mestaruus oli toinen ja Maralle jopa jo kahdestoista, joten yllätysvoittajista ei voida puhua. M70-sarjassa toiseksi sijoittunut Juhani Kovalainen ja kolmanneksi sijoittunut Jaakko Hakala olivat niin ikään palkintosijoilla myös viime vuonna, tuolloin sijoitukset olivat vain toisin päin. John-Birger Nyberg pelasi M65-sarjan toiseksi parhaan tuloksen ja Jouko Tauriainen oli kolmas.

Jari Piiparinen pelasi ensimmäistä kertaa senioreissa ja otti heti selkeän voiton M55-sarjassa kuuden lyönnin erolla seuraavaan. Timo Palo sijoittui toiseksi ja Markku Hiltunen kolmanneksi samalla tuloksella.

Onnittelut kauden 2016 mestareille!

Tulokset ovat nähtävillä kotisivujen kilpailukalenterissa.

Tuttuja herroja palkintosijoilla: Juhani Kovalainen, Martti Miettinen ja Jaakko Hakala.

Juhani Viitanen (kesk.) voitti M65-sarjan toistamiseen. Toiseksi sijoittunut John-Birger Nyberg oikealla ja kolmanneksi sijoittunut Jouko Tauriainen vasemmalla.

Seniorimiesten M55 kärkikolmikko Markku Hiltunen, Jari Piiparinen ja Timo Palo.