Klubitoimikunta

Klubitoimikunnan kausi 2021

Olemme Klubitoimikunnassa suunnitelleet kauden 2021 tapahtumia lähtökohtana klubin yhteistoiminnan ja klubiviihtyvyyden lisääminen.

Kirjoituksen laatimiseen mennessä olemme jo järjestäneet pari tapahtumaa. 4.5. hoidettiin talkoovoimin väylän 11 tiet valmiiksi, lisättiin pari isoa säkillistä kuoriketta ykköstiin kasvien alle sekä klubin tien varteen, samalla siistimme ja haravoimme klubin ympäristöä. Talkoita on tarkoitus jatkaa kauden aikana vielä kolme kertaa 1.6., 3.8. ja 7.9. Talkoiden vastuuhenkilö on Risto Wuorio.

Toinen, suuren suosion saanut tapahtuma Avajaiskisa oli 8.5. Suomen lippu juhlisti kauden avaustapahtumaa, kapteeni Jukka Tuunanen julisti kauden avatuksi kuohuviinin kera ja klubin kapteenit Tuula Sutinen ja Jukka löivät avauslyönnit. Texas scramble –kisassa oli kova tulostaso ja hauska tunnelma.

Seuraava tapahtuma on 4.6. klo 16.00 alkaen. Silloin meidän taitavat prot Heinin johdolla opettavat golfin saloihin parin tunnin ajan ja sen jälkeen kokoonnumme grillin ääreen klubille nauttimaan uuden ravintolamme grilliherkuista ja toistemme seurasta.

Juhannusta ilman scramblea ei tule. Ei nytkään. Olemme kehittäneet teille erilaisen juhannusscramblen sillä ajatuksella, ettei kenenkään tarvitse keskiyöllä rämpiä viimeisiä väyliä. Kokoonnumme 24.6. jo klo 17.00 ja pelaamme vain 12 väylää, syömme grilliruokaa ja nautimme juhannusaatonaaton illasta hyvässä seurassa.

Uutuutena grilli-iltojen lisäksi olemme kehitelleet History&Art –Best Ball –tapahtuman 20.8.2021. Sinne toivotaan pelaajien pukeutuvan vanhan ajan tapaan. Palkinnot henkivät vanhaa aikaa ja mielellään voi pelata entisaikojen mailoilla, joita on jopa vuokrattavana klubilla. Tässä tapahtumassa pelataan vain kymmenen väylää. Tämänkin tapahtuman päätteeksi syömme grilliruokaa.

Kausi huipentuu Päätöskisaan, jonka ohjelman suunniteluun Klubitoimikunnassa toivomme teiltä ehdotuksia. Ajankohta on 2.10. ja tilaisuudessa palkitaan menestyneitä jäseniämme.

Klubitoimikunnan jäsenet vuonna 2021 ovat puheenjohtaja Markus Laakso, Kai Wickström, Hannu Pesola, Tero Raatikainen, Mika Peltola, Risto Wuorio ja Eevis Haanperä.

Olet sydämellisesti tervetullut kaikkiin Klubitoimikunnan järjestämiin tapahtumiin

Seuran kapteenit Tuula Sutinen ja Jukka Tuunanen avaamassa kautta 2021 avauslyöntien merkeissä.